Een nieuwsbrief in PDF of een blog?


Talrijke nieuwsbrieven en folders worden nog steeds dagelijks verspreid per mail met de vraag of ze nog al dan niet geopend en bekeken, laat staan gelezen worden. Een PDF lezen op je smartphone is dan ook een hele klus. De tijden zijn veranderd en zo ook de manier van communiceren. I.p.v. al uw nieuws en promoties driemaandelijks te bundelen in één geheel is het nu meer aangewezen om wekelijks of minstens maandelijks een bericht te posten. Hierdoor bereikt u uw abonnees niet alleen regelmatiger maar zullen uw berichten apart ook meer de nodige aandacht krijgen.

Blog als aangeefluik voor al uw nieuws & promoties

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,


+IVAN JANS | WEB Designer & Google expert
+UP-TO-DATE WebDesign
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 487 332 177

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$count=4$hide=home

$home=hide


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog bouw diensten faq financieel google home horeca portfolio referentie retail seminar up-to-date Waarom UP-TO-DATE WebDesign wellness zelfstandig
false
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign: Een nieuwsbrief in PDF of een blog?
Een nieuwsbrief in PDF of een blog?
https://2.bp.blogspot.com/-cYyH28sEwKE/VDqGAitvFAI/AAAAAAAAaww/0Aip-_OfFxM/s1600/nieuwsbriefinpdfofeenblog.png
https://2.bp.blogspot.com/-cYyH28sEwKE/VDqGAitvFAI/AAAAAAAAaww/0Aip-_OfFxM/s72-c/nieuwsbriefinpdfofeenblog.png
UP-TO-DATE WebDesign
http://www.uptodatewebdesign.com/2014/10/een-nieuwsbrief-in-pdf-of-een-blog.html
http://www.uptodatewebdesign.com/
http://www.uptodatewebdesign.com/
http://www.uptodatewebdesign.com/2014/10/een-nieuwsbrief-in-pdf-of-een-blog.html
true
104532420053978161
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren