Uitnodiging vernieuwd Google & Tesla lunchseminar | September & Oktober | Officenter

Google, social media, spraaktechnologie en zelfrijdende auto's. Deze thema's zijn ondertussen geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier van leven en werken. Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met Officenter en Tesla België deze


GRATIS Google & Tesla events  
Deze 3 thema's aan bod: 

Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Met onze aanpak ben je in één klik overal up-to-date en word je veel beter gezien en gevonden online.

24 nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u 24 tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen.

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar persoonlijk hoe het is om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
Het afgelopen jaar hebben we meer dan 1000 ondernemers ontvangen tijdens 40 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd. Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: 
PROGRAMMA

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de groep verdeeld worden onder de Google en Tesla onderdelen. Deze wisselen elkaar dan in de loop van de namiddag af.

12:30 – 13:00    Broodjeslunch + registratie
13:00                 Start seminar / Tesla testritten
 • Wie is UP-TO- DATE WebDesign, wat doen we om van een website méér te maken dan een digitale folder en wat mag je verwachten van dit seminar?
Waarom is Google zo belangrijk voor mijn business?
 • Kerncijfers hoe we dagelijks internet gebruiken en welke rol Google er in speelt.
 • Wat is de belangrijkste basis van een goede website om goed gevonden te worden in Google?
 • Welke rol spelen de diensten en apps van Google in een moderne website?
 • Wat doen we ervoor om aanwezig te zijn in Sociale Media zonder extra inspanningen?
 • Hoe kom ik tot zoveel mogelijk ‘volgers’ als aanvulling op enkel ‘lezers’?
Welke (gratis) Google applicaties zijn voor mijn business belangrijk?
 • We maken kennis met Google Gmail, Google Calendar, Google Maps, Google +, Google Contacts, Google RSS feeder, Google Views 360°, Youtube, Google Drive en de rol die zij spelen in een moderne communicatiestrategie om goed gevonden te worden in Google.
Welke sociale netwerken zijn belangrijk om mijn business in te profileren?
 • We gaan dieper in op het belang en het gebruik van Sociale Media: Facebook, Google +, Twitter, LinkedIn (zakelijk netwerk), Pinterest (digitaal prikbord), Flipboard (digitaal magazine)
Waarom nieuwsbrieven en e-mailing op regelmatige basis zo belangrijk zijn
 • We ontkrachten de meest genoemde redenen waarom bedrijven over het algemeen te weinig aan e-mailmarketing doen. Daarnaast tonen we hoe u efficiënt en eenvoudig uw bericht in de vorm van een e-mail de wereld in kan sturen.
Hoe een Smart-Site of Smart-blog je kan helpen om altijd en overal UP-TO-DATE te blijven met een groter bereik online en een enorme tijd en kosten-besparing als gevolg. 

Toekomst: gebruik van nieuwe technologieën van communicatie
 • 360° foto’s: Wat zijn de voordelen en hoe kan je ze zo goed mogelijk benutten (VR-glasses)
 • Augmented Reality of Virtuele realiteit: Wat moet je doen om je business te profileren in een virtuele wereld en waarom wordt dit heel belangrijk in de nabije toekomst?
 • The internet of things: Waar kunnen we ons de komende 5 jaar aan verwachten?
14:45  Wissel groep

16:30 - Einde eventDe seminaries zullen steeds in de namiddag plaatsvinden. U bent welkom vanaf 12:30 in het Officenter.
 1. Donderdag 14/09 - Geel - Kleinhoefstraat 5 
 2. Vrijdag 15/09  - Geel - Kleinhoefstraat 5 
 3. Donderdag 21/09  - Hasselt - Hendrik van Veldekesingel 150 
 4. Vrijdag 22/09 - Hasselt - Hendrik van Veldekesingel 150 
 5. Donderdag 05/10 - Turnhout - Rubensstraat 104
 6. Vrijdag 06/10 - Turnhout - Rubensstraat 104 
 7. Donderdag 12/10 - Brussel - Luchthavenlaan 27, Vilvoorde
 8. Vrijdag 13/10 - Brussel - Luchthavenlaan 27, Vilvoorde


Voor wie is dit seminar bestemd?

Deze sessie is bedoeld voor moderne bedrijfsleiders, medewerkers die instaan voor marketing en communicatie, zelfstandigen, vrije beroepen, e.a. die meer willen weten over de gang van zaken in digitale communicatie en beter willen scoren online.

Aarzel niet om uw vragen over dit onderwerp door te sturen naar emiel.jans@uptodatewebdesign.be of telefonisch contact op te nemen via 0032473453946.[IN DE KIJKER]_$type=sticky$count=4$hide=home

$home=hide


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog bouw diensten faq financieel google home horeca portfolio referentie retail seminar up-to-date Waarom UP-TO-DATE WebDesign wellness zelfstandig
false
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign: Uitnodiging vernieuwd Google & Tesla lunchseminar | September & Oktober | Officenter
Uitnodiging vernieuwd Google & Tesla lunchseminar | September & Oktober | Officenter
https://1.bp.blogspot.com/-HRuGUxgTyK0/WZ3CpHt2VxI/AAAAAAAAydY/WZq6I7GppfsD92Co5VBAFavzeMXUbQWLACLcBGAs/s640/holi-festival-2017-5750729821126656-hp2x.gif
https://1.bp.blogspot.com/-HRuGUxgTyK0/WZ3CpHt2VxI/AAAAAAAAydY/WZq6I7GppfsD92Co5VBAFavzeMXUbQWLACLcBGAs/s72-c/holi-festival-2017-5750729821126656-hp2x.gif
UP-TO-DATE WebDesign
http://www.uptodatewebdesign.com/2017/07/uitnodiging-gratis-google-tesla.html
http://www.uptodatewebdesign.com/
http://www.uptodatewebdesign.com/
http://www.uptodatewebdesign.com/2017/07/uitnodiging-gratis-google-tesla.html
true
104532420053978161
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren