Nieuwsbrieven per e-mail


E-mailing was nog nooit zo gemakkelijk 


“Email is possibly the greatest owned media channel for brands.” – Joe Pulizzi


Inschrijven | Uitschrijven

Bij een UP-TO-DATE website hoort natuurlijk ook de mogelijkheid voor de bezoeker om zich te kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrief via uw blog, website en/of webshop.

Deze inschrijvingen worden bewaard in een centrale adressenlijst. UP-TO-DATE Webdesign werkt met Mailchimp om onze nieuwsbrieven de wereld in te sturen. Dankzij dit gebruiksvriendelijke platform genieten we ook nog van het voordeel dat we steeds in regel zijn met de nieuwe wetgeving omtrent de privacy policy (GDPR).

Automatische nieuwsbrief

Vervolgens koppelen wij deze adressenlijst aan een online nieuwsbrief, die automatisch wordt samengesteld met de berichten die verschenen zijn op uw blog én dit ook nog eens in uw huisstijl.

Dag & tijdstip van verzending

Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de blog, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Planning

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.


Statistieken

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes u heeft verzameld, ...