Hackers buiten houden? Kies voor een 100% veilige Smart-Site

Kies voor een superveilige Smart-Site met 2-weg-verificatie

Kies voor een veilige Smart-Site 100% in Google van UP-TO-DATE WebDesign die volledig in jouw bezit komt, die veilig wordt gehost door Google en waarover je de volledige controle krijgt over de inhoud, aanvullingen en online communicatie.

Kiezen voor Google is kiezen voor 100% veiligheid.

+600 Smart-Sites & Smart-Blogs

Al meer dan 600 klanten verbeteren hun online vind- en zichtbaarheid dankzij een Smart-Site of Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign. Wanneer zullen we jou verder helpen? ​​​​​​​

+400 
Google Reviews

Met meer dan 400 Google Reviews behalen we een gemiddelde score van 4,8 op 5. Inderdaad, de klant heeft altijd gelijk, toch?

+1000 
Happy Users​​​​​​​

Al meer dan 1000 ‘happy users’ gebruiken hun Smart-Site of Smart-Blog om met één actie of klik promoties en evenementen te plaatsen op hun website, én als een ‘post’ op al hun sociale media en Google Mijn Bedrijf. Tja, makkelijker kan niet!

Nieuwe Smart-Sites & Smart-Blogs

BINNEN 5 MINUTEN

Meteen doorgeplaatst op je homepage, blog, social media & wordt per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je blogbericht overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten en abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

STAP VOOR STAP

Scoren met een 100% site
van Google in Google

De Smart-Site is volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

BUDGETTERING

Alles meteen meetbaar

Na publicatie kan je via onze app meteen terecht bij de bezoekersstatistieken en click rapportages per site zodat je meteen de impact kan zien van je bericht. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Uiteindelijk ga je perfect te weten kunnen komen welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf en voor je website.

WINST IN BUDGET

Nog nooit kon je zo goedkoop je klanten, bezoekers & volgers bereiken

Heb je iets dringend te melden aan de bezoekers van je site en/of aan je volgers op de verschillende social media? Vanaf nu kan je dat helemaal zelf doen en op ieder toestel. Wedden dat je na 15 minuten al heel wat mensen kunt bereiken?

WINST IN KOSTEN

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele UP-TO-DATE Smart-Blog & Smart-Site gehackt. 

WINST IN TIJD

Jij hebt weer controle over je eigen website

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden of een pagina wilt aanpassen. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten aan het woord

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak