100% veilige websites die je zelf volledig beheert

Maatschappelijk verantwoord

Naast duurzaam ondernemen met respect voor medemens en natuur, proberen we ook een steentje bij te dragen door het gratis ter beschikking te stellen van onze diensten aan verschillende verenigingen.

Eerlijkheid

We geven vooraf een eerlijke analyse en een budgettering waar je je aan kan verwachten. Hieruit ontstaat een duidelijk stappenplan waar wij ons nauwgezet aan houden en gedetailleerd rapporteren. Eerlijkheid duurt het langst.

Creativiteit

In plaats van te kiezen voor een team van louter technisch bekwame webmasters, bouwen wij vooral aan een UP-TO-DATE redactie bestaande uit redacteuren, fotografen, advertentiespecialisten, vormgevers, … met als doel zo doeltreffend mogelijk creatief te zijn!

Vrijheid

Wij werken 100% met Google Services in een extra Google Account, volledig op naam van de klant. Smart-Site & Smart-Blog staan ook onder deze account en de klant kan ten allen tijde beslissen wie wel of niet toegang krijgt (en bv. wachtwoord veranderen).

Veiligheid

Al onze Smart-Blogs en Smart-Sites worden 100% door Google gehost en inloggen kan alleen met een extra code per SMS. Nog nooit werd er een Smart-Site of Smart-Blog gehackt! En geen onverwachte dure onderhoudscontracten meer.

Onafhankelijkheid

Wij hebben alles in het werk gesteld om onze klanten terug de volledige controle te geven. Zo kan iedere klant nu met een zeer eenvoudige UP-TO-DATE app à la Facebook zijn site, blog, social media & klanten per e-mail updaten zonder nog te moeten wachten op de webdesigner.

Stabiliteit

Rome werd niet gebouwd op één dag. Ook onze 100% Google strategie niet. Hier zijn vele jaren de nodige analyses en trials aan vooraf gegaan en iedere nieuwe stap werd pas gezet als bij de vorige alles klopte. Hierdoor kunnen we nu zonder enige schroom zeggen dat dit de meest stabiele oplossing is, voor nu, morgen en overmorgen.

Toekomstgericht

Kiezen voor een UP-TO-DATE webdesign in Google, is kiezen voor een zeer zekere toekomst: Alle content van de Smart-Sites & Smart-Blogs worden namelijk automatisch opgeslagen in Google Blogger, Google Photos, Google Drive, YouTube, allen ook nog voorzien van eigen apps.

Behulpzaamheid

Wij delen onze kennis & inzichten volledig met al onze klanten, cursisten en gasten op onze seminars & webinars. Onze eigen  app is bij iedere mogelijkheid voorzien van duidelijke instructies en verder kan je volledig rekenen op onze klantendienst inclusief ticket opvolging.​​​​​​​

Klanten aan het woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer