Vacature B2B Sales | Regio Limburg, VL-brabant, Kempen en Antwerpen


UP-TO-DATE WebDesign is een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Wij bieden met onze unieke Google strategie een totaaloplossing voor alle online noden van onze klanten.

Ons verhaal in het kort: 

Wij maken websites en nieuwspagina's met Google diensten. Geen gedoe meer met hosting, onderhoud of beveiliging. Een website van UP-TO-DATE webdesign blijft voor altijd online en up-to-date dankzij Google zelf. 

Met onze app 'UP-TO-DATE My Business' kunnen onze klanten met één druk op de knop hun nieuws, promoties en realisaties delen via hun site, social media kanalen & nieuwsbrieven. 

Dit is veruit de gemakkelijkste manier voor elke onderneming om klanten te bereiken online, met één druk op de knop. Dit concept is uniek en kent geen concurrentie. Kortom: een eerlijk en succesvol product voor een ervaren sales om mee de baan op te gaan. Wij zoeken een ervaren B2B sales 

Je takenpakket bestaat uit:

 • samenstellen en voorbereiden van prospectielijsten op basis van sector en regio
 • opvolgen van spontane leads 
 • het adviseren van prospects en/of klanten m.b.t. website, webshop, SEO en online marketing
 • een consequente opvolging van lopende offertes (geautomatiseerde opvolgingstaken via zeer gebruiksvriendelijke mobiele CRM)

Wie zijn we:

UP-TO-DATE WebDesign is een ambitieus familiebedrijf met grootse plannen. Met onze unieke en eigenwijze aanpak hebben we vandaag meer dan 500 klanten geholpen met hun online communicatie en marketing. Bekijk hier meer dan 400 Google-reviews over hoe geïnteresseerden onze strategie, dienstverlening, opleidingen en seminars beoordelen

Bekijk hier ons portfolio met +20 video getuigenissen van enkele van onze klanten.
We zoeken iemand (m/v) die:

 • Weet welke vragen er aan een klant gesteld moeten worden om zijn wensen en doelstellingen te ontdekken
 • Ervaring heeft in de wereld van communicatie / advertenties
 • Interesse heeft in de digitale wereld van Google, Social Media en technologie
 • Goed overweg kan met technologie en software in het algemeen
 • De ambitie heeft om met ons op lange termijn mee te groeien 

Wij zijn UP-TO-DATE 

Dus je kan bij ons rekenen op up-to-date werkmiddelen zoals: 

 • Een iPad pro
 • Een Apple Pencil
 • Apple Earpods
 • Een iPhone (met abonnement)
 • Een vaste maandelijkse vergoeding met zeer interessante commissies
 • Bonussen en extra voordelen
 • Een bedrijfswagen met een UP-TO-DATE uitstraling (met tankkaart)
 • Een modern CRM systeem waarbij je via iPhone, iPad en browser toegang krijgt tot al je klanten en rapporten. Veel administratie lossen wij op met spraaktechnologie.

Deze werkmiddelen krijg je, afhankelijk van je ervaring, na een opleidingsperiode. Tijdens deze periode assisteer je onze zaakvoerder Emiel Jans op de baan door samen prospecten, klanten, opleidingen, infosessies en seminars te bezoeken. Zo leer je de kneepjes van het vak kennen en ben je voorbereid om zelf aan de slag te gaan.

Daarna krijg je een vast contract met alle voordelen die erbij horen. Je krijgt volledige transparantie en alle kansen om er iets moois van te maken. Bovendien loop je bij ons niet verloren in oude software of een hoop vervelende administratie. 

Tot slot hebben wij 9 kantoren in Vlaanderen en Nederland ter beschikking waar je prospecten en/of klanten kan ontvangen. 

Denk jij die salestopper te zijn die wij zoeken?  Bezorg ons je cv en motivatiebrief op vacatures@uptodatewebdesign.be en contacteer onze zaakvoerder Emiel Jans om kennis te maken en jezelf voor te stellen op zijn rechtstreeks nummer +32473453946.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak