Online communiceren was nog nooit zo makkelijk!

Makkelijker, sneller & veiliger kunnen we het niet meer bedenken

Met de UP-TO-DATE My Business app hebben we een gebruiksvriendelijke manier bedacht voor onze klanten met een UP-TO-DATE Smart-Site en/of Smart-Blog om bezoekers, volgers & abonnees op wel 7 sites tegelijk te bereiken binnen de 5 minuten EN meteen de resultaten te kunnen volgen.​​​​​​​

+600 Smart-Sites & Smart-Blogs

Al meer dan 600 klanten verbeteren hun online vind- en zichtbaarheid dankzij een Smart-Site of Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign. Wanneer zullen we jou verder helpen? ​​​​​​​

+400 
Google Reviews

Met meer dan 400 Google Reviews behalen we een gemiddelde score van 4,8 op 5. Inderdaad, de klant heeft altijd gelijk, toch?

+1000 
Happy Users​​​​​​​

Al meer dan 1000 ‘happy users’ gebruiken hun Smart-Site of Smart-Blog om met één actie of klik promoties en evenementen te plaatsen op hun website, én als een ‘post’ op al hun sociale media en Google Mijn Bedrijf. Tja, makkelijker kan niet!

Nieuwe Smart-Sites & Smart-Blogs

Gemakkelijker

OP IEDER TOESTEL

Bloggen waar & wanneer jij maar wilt, à la Facebook

Nadat we gemerkt hadden dat de meeste klanten veel handiger zijn met hun social media dan met hun eigen site of blog, hebben we een universele app gemaakt, die op dezelfde manier werkt op ieder toestel, om altijd & overal net zo  gemakkelijk te kunnen posten op een UP-TO-DATE Smart-Blog of Smart-Site. 

STAP VOOR STAP

Kies type, foto, titel & tekst

Via een handige wizard wordt je stap-voor-stap begeleid en afhankelijk van het type bericht dat je kiest (nieuws, promotie, tips, events, faq, jobs, uitnodigingen, ...), krijg je de nodige invulvelden voorgeschoteld. 

Je kan ook meteen een foto of video maken en nu zelfs de titel & tekst dicteren (zonder schrijffouten).  Nog enkel een klik om te posten.

VOLLEDIG AUTOMATISCH

Post, Share, Send

Met 1 klik wordt je bericht automatisch gepost op je Smart-Blog onder de juiste rubriek en in de juiste vormgeving

Vervolgens wordt het bericht automatisch gedeeld met al je social media waarbij je van tevoren zelfs nog kunt aangeven op welk tijdstip en ‘de post’ per netwerk voorzien van een andere titel & tekst.  

Indien gewenst wordt het bericht ook automatisch verstuurd per mail volledig in jouw eigen huisstijl.

Sneller

BINNEN 5 MINUTEN

Meteen doorgeplaatst op je blog, site, social media & wordt per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je post overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na de installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten & abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

LOGICA​​​​​​​

Scoren met een 100% blog van Google in Google

De UP-TO-DATE Smart-Blogs & Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

AUTOMATISCH

Alles meteen meetbaar

Na publicatie kan je via onze app hierna terecht bij de bezoekersstatistieken en click rapportages per site zodat je meteen de impact kan zien van je bericht. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Uiteindelijk ga je perfect te weten kunnen komen welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf, voor je website en voor Google.

Veiliger

ONAFHANKELIJK

Ideaal voor DOE-HET-ZELVERS die het zelf beter doen

Niemand kent jouw aanbod, jouw klanten, jouw doelgroepen, jouw lezers, beter dan jezelf! Als je nu ook nog in staat bent om op de juiste manier te communiceren, dan is een UP-TO-DATE Smart-Blog echt een schot in de roos. 

Mocht dit echter niet lukken, dan kunnen wij je ook daarbij van dienst zijn en je zelfs helemaal begeleiden a.d.h.v. een UP-TO-DATE Communicatieplan.

WINST IN BUDGET

Nog nooit kon je zo goedkoop & snel je klanten, bezoekers & volgers bereiken

Heb je iets dringend te melden aan de bezoekers van je site en/of aan je volgers op de verschillende social media? Vanaf nu kan je dat helemaal zelf doen en op ieder toestel. Wedden dat je na 15 minuten al heel wat mensen kunt bereiken?

WINST IN KOSTEN

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele UP-TO-DATE Smart-Blog & Smart-Site gehackt. 

WINST IN TIJD

Jij hebt weer controle over je eigen online communicatie

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten aan het woord

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek meer