De best vindbare websites in Google sinds 2015

UP-TO-DATE SINDS 2015

Ervaren familiebedrijf opgericht door Ivan Jans, Emiel Jans & Bert Jans.

We hebben in de afgelopen decennia onze sporen verdiend in de media-, reclame- en IT-sector en gebruiken onze ervaring om u te helpen veel beter gezien en gevonden te worden door uw klanten online. 

Samen met ons gespecialiseerd team bieden wij een UP-TO-DATE antwoord aan ieder bedrijf, organisatie en/of product inzake online communicatie.

Ons verhaal

+30

Years of
communication experience

+500

Projects completed

“Waarom zou je een website opnieuw bezoeken als die nooit verandert?”

Reeds eind jaren ‘90 kwamen we al snel tot de conclusie dat een website eerder zoals een krant zou moeten functioneren waarbij de homepage steeds verandert met nieuwe inhoud: “Een etalage van een winkel dient ook ieder seizoen van andere inhoud voorzien te worden” Dat terwijl Europese sites toen vooral als een brochure werden neergezet met een rustige homepage, vaak enkel met een logo, foto en een taalkeuze mogelijkheid.

Google Blogger (sinds 2003) werd vervolgens vrij vroeg door ons ingeschakeld als extra blog (langs de website) waarmee dan de klanten en abonnees bij iedere update ook meteen een e-mail van Google ontvingen. Tevens slaagden we er toen ook al in deze blogposts op de homepage van de website te toveren.

Met de komst van Social Media en de doorgedreven digitalisering dankzij de gebruiksvriendelijke smartphones & tablets vanaf 2008 werd deze strategie nog meer kracht bij gezet en werd plots bij velen duidelijk dat het hebben van trouwe volgers waarmee je steeds opnieuw gratis kan communiceren, belangrijker is dan enkel te wachten op bezoekers na een zoekopdracht.

Sinds 2015 bieden we UP-TO-DATE Smart-Blogs aan 100% in Google waarmee een blogbericht automatisch (of gepland) doorgestuurd wordt 

  
 • naar de website (BEZOEKERS), 
 • naar Google Mijn Bedrijf, Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest (VOLGERS) en
 • naar alle klanten (ABONNEES) per e-mail in eigen huisstijl

“Scoren in Google doe je het best met Google zelf”

Vanaf 2017 bieden we ook websites inclusief blog (Smart-Sites) aan die volledig opgebouwd worden met Google Services waardoor

  
 •  
 • Geen onderhoud meer nodig dankzij automatische updates
 • 15GB GRATIS Hosting (enkel nog URL & e-mails bij provider)
 • SEO-vriendelijk zoals Google het zelf wilt
 • Gratis Apps op ieder toestel en altijd up-to-date
 • Meteen vertaald in +100 talen met Google Translate
 • Gekoppeld aan Google Mijn Bedrijf (reviews, uren & locatie)
 • Gelinkt aan een gepersonaliseerd YouTube-kanaal 
 • Statistieken van Google Analytics & Google Search Console
 • Gehost op 100% Renewable Energy Google Data Centers
 •  

2018 Stond vooral in het teken van de UP-TO-DATE Communicatieplanning waarmee we een unieke methode hebben bedacht om vooraf zo goed mogelijk in te schatten welke online  communicatiemiddelen (en welke netwerken) het best kunnen ingezet worden op het juiste moment, bij de juiste doelgroep en dat tegen een vooropgesteld budget.

In 2019 zijn we er in geslaagd UP-TO-DATE Connect te programmeren en te lanceren bij onze klanten waardoor we de automatische doorplaatsingen naar de verschillende Social Media nu ook volledig in eigen beheer doen i.p.v. via buitenlandse web services. Tevens werden we ook geaccrediteerd door de Vlaamse overheidsinstanties voor de KMO-Portefeuille Opleidingen.

“Website, social media & klanten nu up-to-date met 1 klik”

In 2020 werd UP-TO-DATE WebDesign de nummer 1 webdesigner van België, althans volgens (toen) +350 eerlijke Google Reviews met een gemiddelde score van 4.8 op 5. Wij hebben dit voornamelijk te danken aan onze tevreden klanten, leergierige cursisten en de talloze aanwezigen op onze seminaries. Vooral het feit dat we een open boek zijn, al onze kennis delen en iedereen alles van A tot Z leren om het zelf te doen, wordt enorm gesmaakt. 

Ook zijn we tijdens het Corona jaar begonnen aan de ontwikkeling van onze eigen UP-TO-DATE Sitebuilder waarmee we nu de nieuwe versie Smart-Sites & Smart-Blogs bouwen. Waar we voorheen nog moesten rekenen op externe software en zodoende nog beperkt waren in o.a. de grafische mogelijkheden, hebben we nu de volledige controle, een duidelijke workflow en alle mogelijkheden voor een up-to-date website.

Dankzij de UP-TO-DATE Communicatieplanning en onze unieke Google integratie zijn we na een grondige analyse nog eens geaccrediteerd door de Vlaamse overheidsinstanties, deze keer ook voor de KMO-Portefeuille Consultancy. 

In 2021 is de universele app UP-TO-DATE My Business gelanceerd die kan gebruikt worden op ieder toestel. Hiermee kan je à la Facebook tegelijk op je site, blog, social media & e-mail een bericht ‘posten’ en vervolgens meteen de resultaten te meten. Kortom: 

 •  
 • Kies soort bericht, (nieuws, events, tips, uitnodigingen, promoties, faqs, vacatures, opinies,... )
 • maak een foto of video, 
 • dicteer titel & tekst
 •  

en 1 KLIK! Iedereen bereikt. Altijd & overal. En je hoeft niet meer te wachten op een gaatje in de planning van je webdesigner.

Momenteel worden de nieuwe versie Smart-Sites & Smart-Blogs met succes geproduceerd 100% in Google (in mei al meer dan 100) met de UP-TO-DATE SiteBuilder. Deze software zal trouwens in het najaar tevens in een gebruiksvriendelijke app gelanceerd worden bij onze klanten.

And the story continues … Stay UP-TO-DATE in Google.

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

ONLINE COMMUNICATIE

Welke richting kiezen voor je online communicatie?

Welke koers varen met je online communicatie? Met welke communicatiemiddelen? Budgettering? We leggen het je graag uit.

Ontdek Meer