Gericht online (nieuwe) klanten bereiken? Wij tonen de weg!

Website vol zoekwoorden, maar nog te weinig bezoekers?

Wordt er wel genoeg gezocht in Google naar je aanbod om gevonden en bezocht te worden? Komen je zoekresultaten nog aan bod na de advertenties, Google kaartje en de grote merken? Adverteer je al online? Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer ook online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Gemakkelijker kunnen we het niet meer maken

Wij maken eerst een GRATIS analyse van je huidige situatie: doel, doelstellingen, doelgroepen, SEO, online concurrenten, aantal GRATIS ontvangers, welke momenten, … om aan de hand van deze informatie de juiste conclusies te kunnen trekken en de nodige acties in te plannen in een gebalanceerd communicatieplan.

Volledig onafhankelijk

Wij zoeken naar de beste online mogelijkheden voor u om te scoren op het internet bij je doelgroepen. Afhankelijk van je doelen en mogelijke ontvangers kiezen wij voor de meest efficiënte methode (adverteren of zelf publiceren) op zowel korte als lange termijn. Jouw klantentrouw moeten WIJ verdienen.

Altijd & overal up-to-date met je (nieuwe) klanten​​​​​​​

Wij zorgen volledig voor de updates, timing, redenering, landingspagina’s en creatieve inbreng binnen een vooropgesteld budget.

Zo kan je wanneer je maar wenst je klanten en volgers op de hoogte laten brengen van je nieuw aanbod, promoties en/of ontwikkelingen.

Nieuwe Smart-Sites & Smart-Blogs

Ontdek de voordelen van online communicatie ook in je portemonnee

Communicatie = boodschap + verzenders + ontvangers. Online communiceren is dus net hetzelfde zoals het altijd al geweest is, alleen kan je nu online veel gerichter met je doelgroepen communiceren waardoor je met kleinere budgetten meer resultaat kan boeken bij enkel die mensen die voor jou interessant zijn.​​​​​​​

Scoor ook meteen bij je klanten na een 1ste GRATIS gesprek

Maak nu een afspraak

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten aan het woord

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak