Social Media

Maak volgers van uw bezoekers

Social Media zijn niet meer weg te denken in een UP-TO-DATE website. U dient te communiceren waar uw (nieuwe) klanten zich bevinden en omdat 74% van de Vlamingen in 2018 regelmatig gebruikmaken van Facebook, en daar bovendien heel wat tijd op spenderen, is het een absolute must om ook via deze weg uw (nieuwe) klanten op de hoogte te brengen van uw nieuws, events, acties, updates ...

"Everyone should build their network, before they need it" - Dave Delany, New Business Networking. 

Welke Social Media zijn onmisbaar in uw online communicatie? 
Facebook, de grootste en meest gebruikte 

Bij een UP-TO-DATE website is een Facebook Pagina onmisbaar. Hiermee gaat u immers 'fans' kunnen rekruteren voor uw merk, bedrijf of organisatie via uw blog, site, shop en/of Facebook zelf. Vervolgens verschijnen uw acties, events, aanbod, nieuws, foto's en video's rechtstreeks bij uw volgers op hun nieuwsoverzicht. Deze 'content' kan dan weer via 'vind ik leuk' door uw 'fans' gedeeld worden met hun vrienden waardoor een interessant bericht in no-time duizenden mensen kan bereiken. Hoe meer 'fans' u heeft, hoe meer impact uw boodschap kan krijgen. Statistieken van uw Facebook Pagina verschaffen u inzicht over onder andere het aantal lezers per bericht, de vervolgacties en het aantal 'vind-ik-leuks' per leeftijdscategorie, geslacht en locatie.


Twitter, de snelste in de zoekmachines

Twitter, de SMS-dienst van het internet, is uitgegroeid tot één van de belangrijkste en snelste nieuwsbronnen wereldwijd. Door zijn beperkt karakter met slechts 140 karakters per 'tweet' is dit voor velen de ideale manier om op de hoogte te blijven van hun favoriete nieuwsbronnen, merken, bedrijven, organisaties en personen zonder al teveel poespas. Wegens zijn gekende snelheid en nieuwswaarde worden de tweets ook sneller geïndexeerd door Google en is Twitter eveneens een belangrijk onderdeel voor de zoekmachine-optimalisatie van uw online communicatie.

LinkedIn, zakelijk de beste 'aanbeveling'

LinkedIn is niet enkel de grootste visvijver voor headhunters wereldwijd, maar ook het grootste zakelijke (social) netwerk ooit op het internet. Er komen enkel 'connecties' tot stand mits wederzijdse goedkeuring waardoor 'aanbevelingen' een meer serieus karakter krijgen dan bij de andere social media. Een regelmatige update van uw activiteiten via LinkedIn kan al snel leiden tot de nodige 'aanbevelingen' en uw communicatie onder de aandacht brengen bij tal van nieuwe potentiële 'connecties'.

Pinterest, de meest vrouwelijke en 'invloedrijke'

Mits 80% van alle aankoopbeslissingen beïnvloed worden door vrouwen, is het in 2010 opgerichte Pinterest met voornamelijk vrouwelijke gebruikers een absolute aanrader voor uw online communicatie. Via 'pins', afbeeldingen of video's met tekst en link, kan u vrij snel uw volgers op de hoogte brengen van uw laatste nieuws, events, acties, promoties, ... wat resulteert in een overzichtelijke mozaïek van pins die bij succes 'gerepind' worden en eveneens verschijnen op hun 'pinbord'.

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.