Website Laten Maken

Website Laten Maken
​​​​​​​SmartSite in Google

Wilt u een nieuwe website laten maken? Kies dan voor een Smart-Site.
​​​​​​​
Een "gewone"  website laten maken is namelijk niet meer genoeg.

Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag niet alleen via hun website, maar bereiken hun klanten ook via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om hun klanten te bereiken en top of mind te blijven. Voor vele ondernemers gaat dit een stap te ver want het is tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om hier ook nog mee bezig te zijn na een volle werkdag.

​​​​​​​Daar hoeft u zich met een Smart-Site geen zorgen over te maken.

Bereik al uw klanten online met één klik.

Een Smart-Site is een website die volledig met Google diensten gemaakt wordt, waardoor u nooit meer rekening hoeft te houden met maandelijkse of jaarlijkse onderhoudskosten. 
​​​​​​​
Bovendien worden al uw nieuwsberichten, vacatures en promoties automatisch op al uw social media gepubliceerd & worden er automatisch nieuwsbrieven via mailing verstuurd naar uw adressenbestand(en). 

Maak kennis met de Smart-Site

Een SmartSite is een responsive website, 100% gebouwd met Google diensten, die hoog scoort in Google. Hij  plaatst al uw nieuwe berichten zoals vacatures, promoties & realisaties automatisch doorplaatst naar al uw sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google My Business en vervolgens in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten.

​​​​​​​Berichten kunnen via een eenvoudige email met een smartphone of via onze Quickpublisher gedeeld worden binnen de SmartSite.

Dus als u een nieuwe website wil laten maken, dan is een Smart-Site in Google de beste keuze voor uw bedrijf. 

De XII voordelen
van een UP-TO-DATE Smart-Site

Eénmalige investering

Smart-Sites worden 100% gebouwd met Google diensten. Daarom blijft een  Smart-Site blijft voor altijd up-to-date dankzij Google zelf.

Geen onderhoudscontract

Google diensten wil zeggen: geen hosting, upgrades of updates. Gedaan met jaarlijkse onderhoudskosten of betalen voor beveiligingsupdates van uw website. Google zorgt hier zelf voor. 

100% Veiligheid dankzij Google

Google accounts worden beveiligd met een
​​​​​​​2-wegsverificatie via SMS of via een Google app, zodat een hacker zelfs met uw login en wachtwoord niet verder kan.

Mobiel bloggen op de Smart-Site

Met een simpele email of via onze QuickPublisher app kan u via een smartphone snel en eenvoudig nieuwsberichten delen op de Smart-Site. 

Publicaties vooruit plannen

U kan via Google Blogger (app en computer), onze QuickPublisher en onze  UP-TO-DATE Blogger al je nieuwsberichten inplannen op datum en tijd. 

Auto-sending e-mails

U kan zelf kiezen of een nieuwsbericht ook als mailing naar je klantenbestand gestuurd mag worden. Gedaan met aparte nieuwsbrieven te maken!

100% Responsive design

Een moderne website moet op elk toestel werken. We houden niet alleen rekening met de toestellen van vandaag, maar ook die van morgen zoals de virtuele brillen.

SEO-vriendelijk

Wilt u goed gevonden worden in Google? Start dan bij Google! Al uw informatie wordt door ons in Google diensten geplaatst zodat Google uw bedrijf hoger waardeert dan concurrenten die dit niet doen.

GRATIS apps voor iOS & Android

Alle Google diensten en social media bieden zelf gratis apps die op elk toestel ter wereld werken. U hoeft niet meer te denken aan licenties of speciale toestellen.

Maandelijks GRATIS opleiding

Heeft u nog eens een opfrissing van de werking nodig, of is er een nieuwe medewerker die ook met de Smart-Site aan de slag moet? Wij bieden maandelijks gratis opleidingen aan voor al onze klanten!

Duidelijke online handleiding

Snel even kijken hoe iets weer werkt?  Wij hebben een gratis online handleiding voor onze klanten gemaakt zodat je aan de hand van YouTube video's precies kan bekijken waar u meer informatie over zoekt.

De tijd-en kostenbesparing

Een Smart-Site heeft u voor altijd en automatiseert al uw communicatie online naar uw social media kanalen en nieuwsbrieven. De tijd- en kostenbesparing van onze strategie zijn enorm! 

UP-TO-DATE Klanten aan het woord

Met gepaste trots kunnen we reeds meer dan 400 Google Reviews van  tevreden klanten die geen gewone website hebben laten maken, maar een Smart-Site in Google.
​​​​​​​
​​​​​​​Bekijk hier een korte samenvatting van 28 video-getuigenissen die wij van onze klanten mochten ontvangen. 

Boek hier een online demo

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld wordt om de 2 à 3 jaren opnieuw geïnvesteerd in een website. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden. Dit heeft heel wat nadelige gevolgen in je ranking in Google en kan vermeden worden met een Smart-Site.

Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk - namelijk het vullen van de site - hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren. Bovendien verliest u zo nooit meer uw ranking in Google.

Klanten die op lange termijn met ons samenwerken, kiezen daar steeds opnieuw voor. We werken niet meer lange termijn overeenkomsten, aangezien onze Smart-Sites voor altijd online blijven dankzij Google. Alles wat wij maken of ontwerpen is dan ook jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras en geen wurgcontracten met opzegtermijnen.

Wij bieden maandelijks een GRATIS opleiding aan voor al onze Smart-klanten. In deze opleiding leggen we de werking van ons systeem uit en krijg je tips en een handleiding, waarna je zelf aan de slag kunt. Je kunt dus zelf – kosteloos – nieuwe berichten of updates plaatsen, informatie op de Smart-Site of Smart-Blog aanpassen of verwijderen.

Wij werken met Google Blogger, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico's. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dankzij onze Smart-Sites, die 100% met Google diensten gemaakt worden, kan u gerust zijn dat Google zelf zorgt voor het up-to-date houden van hun diensten.

U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. Een internetverbinding is voldoende. Iedere computer, tablet of smartphone kan u dankzij uw Google account op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook. U kan updates doen via uw GSM of via zelfs per email.

Iedereen kan met een Smart-Site overweg, gebruiksvriendelijker bestaat het niet.

Door uw nieuws, blogs, vacatures of promoties op voorhand in te plannen bent u zeker dat u niets vergeet. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, .. Er zijn heel wat gebeurtenissen die u al ruim op voorhand in kan plannen.

Met een Smart-Site kan u vooruit werken op momenten dat u er tijd voor heeft, zodat u er tijdens die drukke periodes niet meer aan hoeft te denken.

Om uw klanten online te bereiken moet u inzetten op de belangrijkste social media en nieuwsbrieven. Een Smart-Site deelt daarom automatisch nieuwe berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter & Google My Business.

Daarnaast maakt een professioneel mailingsysteem volledig automatisch een nieuwsbrief klaar, op basis van uw laatste updates, die dan vertrekt naar uw adressenbestand(en).

Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. Zo bereikt u een enorm publiek online met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.

Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de smart site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, ...

Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie. Een Smart-Site is altijd responsive, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Bovendien beschikken al onze diensten over apps, zodat u met een smartphone altijd en overal aan uw bedrijf online kan werken.

Een Smart-Site wordt volledig met Google diensten gemaakt, waardoor u automatisch up-to-date bent & blijft met de laatste ontwikkelingen bij Google zelf. Zo hebt u altijd de beste kansen online.

Hou er ook rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is. Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren. Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows of CMD + SHIFT + N voor mac. Meer info hierover kan je hier terug vinden.

Google heeft de voorbije jaren veel updates gedaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog "slimme" trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij. De zoekmachine 'leest' werkelijk de inhoud van pagina's online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren.

Dit vormt een probleem voor veel webdesigners, aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. Wij maken onze Smart-Sites uitsluitend met de diensten van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

Kan u opnieuw wat tips gebruiken over het gebruik van uw Smart-Site? Dan bent u van harte welkom op onze maandelijkse opleiding. Wij organiseren dit gratis voor al onze klanten en hun personeelsleden.

Een traditionele website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het up-to-date houden van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar uw contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie  via één klik gepubliceerd worden op uw social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Op zoek naar een sterke webdesigner? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking

Wat UP-TO-DATE klanten zeggen

Zeer tevreden met de service en de opbouw van mijn website, de opleiding was interessant, duidelijk en goed uitgelegd. Good Job!!

Geert Vandebosch

TCMS

Mooi en betaalbaar alternatief voor een website.  Brengt veel meer in beweging op alle social media.  Opleiding kan je volgen zoveel je maar wil en is inbegrepen in de prijs.

Sabine Willems

Decoen Classic Porsche Restauration 

Ondertussen reeds 2 jaar een smartsite en nog steeds heel tevreden.  Supervriendelijk team die je niet uit het oog verliezen, alles goed blijven opvolgen en helpen indien nodig!

Mieke Driesen 

Fietsen Kim

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.