Website laten maken | 100% in Google

Website laten maken? Kies voor een Smart-Site, 100% in Google.

Wacht niet enkel tot je gevonden of bezocht wordt, maar communiceer online rechtstreeks met je klanten op je site, blog, social media en per mail. Een website laten maken in Google heeft veel meer voordelen dan een 'traditionele' site.

Kies dus voor een UP-TO-DATE Smart-Site, 100% in Google, en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers en bezoekers + scoor meteen nieuwe zoekresultaten.

+600 Smart-Sites & Smart-Blogs

Al meer dan 600 klanten hebben hun website laten maken in Google en verbeteren hun online vind- en zichtbaarheid dankzij een Smart-Site of Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign. Wanneer zullen we jou verder helpen?

+400 
Google Reviews

Met meer dan 400 Google Reviews behalen we een gemiddelde score van 4,8 op 5. Inderdaad, de klant heeft altijd gelijk, toch?

+1000 
Happy Users

Al meer dan 1000 ‘happy users’ gebruiken hun Smart-Site of Smart-Blog om met één actie of klik promoties en evenementen te plaatsen op hun website, én als een ‘post’ op al hun sociale media en Google Mijn Bedrijf. Tja, makkelijker kan niet!

Meest gehoord: “Waarom doen al die anderen dat niet?”

Gemakkelijk & Snel

blog website laten maken

OP IEDER TOESTEL

Bloggen waar & wanneer je maar wilt, à la Facebook

Met onze gebruiksvriendelijke 360° app UP-TO-DATE My Business kan je à la Facebook zeer eenvoudig en intuïtief meteen al je bezoekers, volgers en klanten bereiken op je blog, site, social media & per e-mail. 

Nog nooit was een bericht posten, social delen en een nieuwsbrief versturen zo snel en zo gemakkelijk. En alles kan ook nog van tevoren gepland worden (per kanaal) door meerdere users. 

STAP VOOR STAP

Kies Type, Foto, Titel & Tekst

Via een handige wizard wordt je stap-voor-stap begeleid en afhankelijk van het type bericht dat je kiest (nieuws, promotie, tips, events, faq, jobs, uitnodigingen, ...), krijg je de nodige invulvelden voorgeschoteld.  Geen foutmarges meer.

Gebruik je de app op je smartphone of tablet, dan is het zelfs mogelijk meteen een foto of video te maken en de titel & tekst te dicteren (zonder schrijffouten). Je hoeft enkel nog maar te klikken.

responsive website laten maken
gebruiksvriendelijk website laten maken

UP-TO-DATE SITEBUILDER

Open, Klik, Aanpassen & Save

Iedere pagina kan je meteen openen en aanpassen in onze UP-TO-DATE Sitebuilder, alsof je in Word of Powerpoint werkt. Gewoon op tekst of foto klikken, aanpassen en opslaan! 

Om op een gemakkelijke manier extra duurzame zoekresultaten te genereren, hebben we extra aandacht geschonken aan de FAQ’s. Wij verwachten een nieuwe trend in de zoekresultaten: Wanneer er meer en meer gevraagd wordt (via spraak) aan Google, zullen de beste FAQ’s ook de beste zoekresultaten worden. Kies er dus voor om een website te laten maken die nu al klaar is voor de toekomst.

Meteen resultaat

mobiele website laten maken

BINNEN 5 MINUTEN

Meteen doorgeplaatst op je homepage, blog, social media & wordt per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je blogbericht overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten en abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

STAP VOOR STAP

Scoren met een 100% site
van Google in Google

De Smart-Site is volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

eenvoudig website laten maken
goedkope website laten maken

BUDGETTERING

Alles meteen meetbaar

Na publicatie kan je via onze app meteen terecht bij de bezoekersstatistieken en click rapportages per site zodat je meteen de impact kan zien van je bericht. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Uiteindelijk ga je perfect te weten kunnen komen welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf en voor je website.

Website laten maken in Google

zelf je website laten maken

BINNEN 5 MINUTEN

Ideaal voor DOE-HET-ZELVERS die het zelf beter doen

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je blogbericht overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Je laatste nieuws komt ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten en abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

Mocht dit echter niet lukken, dan kunnen wij je ook daarbij van dienst zijn en je zelfs helemaal begeleiden a.d.h.v. een UP-TO-DATE Communicatieplan.

WINST IN BUDGET

Nog nooit kon je zo goedkoop je klanten, bezoekers & volgers bereiken

Heb je iets dringend te melden aan de bezoekers van je site en/of aan je volgers op de verschillende social media? Vanaf nu kan je dat helemaal zelf doen en op ieder toestel. Wedden dat je na 15 minuten al heel wat mensen kunt bereiken?

budgetvriendelijke website laten maken
veilige website laten maken

WINST IN KOSTEN

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele UP-TO-DATE Smart-Blog & Smart-Site gehackt. Je kan op 2 oren slapen door een website te laten maken in Google.

WINST IN TIJD

Jij hebt weer controle over je eigen website

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden of een pagina wilt aanpassen. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

persoonlijke website laten maken

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten aan het woord

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak