Hoeveel bezoekers zijn nu echt interessant?


Met hoeveel bezoekers op uw website mag u nu eigenlijk tevreden zijn? Maar vooral hoeveel van deze bezoekers zijn nu ook echt interessant? En welke berichten worden nu meer of minder bekeken en gelezen? Zijn het vooral vrouwen of mannen die reageren op uw berichten in Facebook? Via welke zoekwoorden in Google komen de bezoekers op uw website & blog? Kortom, een goed gestructureerde aanpak en analyse van uw site, blog, e-mails, trends en social media is onmisbaar geworden in het zaken doen van vandaag.

Blog als aangeefluik & extra meetinstrument

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,


+IVAN JANS | WEB Designer & Google expert
+UP-TO-DATE WebDesign
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 487 332 177

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.