7 tips om online beter te scoren met een smart site

Online scoren is veel gemakkelijker dan je denkt. Zo kan je met een smart site in 1 klik al je sociale media kanalen en een geautomatiseerde nieuwsbrief up-to-date houden. Dat kan zelfs via smartphone of e-mail! En dit voor een éénmalige basisprijs van 2750 euro.


Nu biedt een smart site al een enorme tijdsbesparing en gebruiksgemak op zich. Dan volgt uiteraard de volgende vraag: wat zijn interessante berichten voor mijn lezers? Hier zijn 7 tips die je meteen kan toepassen om beter te scoren online:

1 Maak gebruik van kleuren in je communicatie

Uit onderzoek blijkt dat kleurrijke communicatie tot 80% meer lezers kan lokken en bovendien veel beter onthouden wordt (bron)

2 Plaats steeds een aangepaste foto bij uw artikel

Relevante foto's en video's toevoegen aan uw communicatie zorgen voor dubbel zoveel lezers (bron)

3 Geef gratis producten / prijzen weg voor positieve recensies of bedenk een like, deel en win actie

Zo zorg je ervoor dat je artikel een breder publiek bereikt. Bovendien zorgen de recensies voor meer positieve aandacht online. Dit is uiteraard afhankelijk van je business. Een koffiezet weggeven als makelaar heeft weinig zijn.

4 Werk met lijstjes zoals dit artikel

Een opsomming van tips en tricks werken altijd goed. Zorg er voor dat die van toepassing zijn op je klanten. Met wat geluk delen zij het weer met hun netwerk. (Bijvoorbeeld: 10 gratis tips en tools om je privacy terug onder controle te krijgen of 9 redenen waarom UP-TO-DATE WebDesign de juiste keuze is voor uw bedrijf )

5 Kijk wat er scoort in Google

Google de onderwerpen waarop u wilt scoren en kijk welke er bovenaan op de eerste pagina verschijnen. Blijkbaar worden deze onderwerpen voor bekeken, gelezen en gedeeld online. Kan je dit toepassen / herschrijven voor jouw bedrijf? Dan ben je alweer vertrokken.

6 Kijk naar uw concurrenten

Vooral de grote jongens geven enorm veel geld uit om op de hoogte te blijven van de onderwerpen waar zij mee op kunnen vallen. Als je ziet dat zij inzetten op een bepaalde vorm van communicatie of bepaalde onderwerpen, is dat een teken dat jij er ook iets mee kan doen.

7 Laat je klanten en werknemers mee werken aan je communicatie

Onze smart site kan berichten ontvangen via email (bijvoorbeeld websiteupdates@utdwebdesign.be) waardoor je iedereen mee kan laten werken aan de berichten voor je website. Die berichten worden dan in concept bewaard op de achtergrond van je website, zodat jij als eindverantwoordelijke ze enkel nog moet goedkeuren) Zo kan je acties organiseren zoals "Stuur ons een foto van onze producten bij je thuis en maak kans op.." of organiseer een prijs voor de creatiefste werknemer van de maand. Op die manier hoef je zelf niet constant nieuwe onderwerpen te verzinnen en blijft je publiciteit dynamisch en leuk.

Wil je zelf weten wat Google voor uw business kan betekenen, of wilt u uw online communicatie vereenvoudigen en automatiseren? Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak