Uitnodiging GRATIS Google & Tesla event 28 juni 2017 | Kasteel Vaalsbroek

Google, social media, spraaktechnologie, drones en zelfrijdende auto's. Deze thema's zijn ondertussen  geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier van leven en werken. Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met Kasteel VaalsbroekTesla BelgiëTesla Nederland en Down South Events dit

GRATIS Smart-Event op 
woensdag 28 juni van 11:30 tot 17:00 Deze 5 thema's aan bod: 

  1. Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het mag ondertussen duidelijk zijn dat het steeds belangrijker wordt om met je bedrijf in te zetten op digitale marketing. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Met onze aanpak ben je in één klap overal up-to-date en word je veel beter gezien en gevonden online.
  2. 24 nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen.      De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u 24 tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen.
  3. Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen?  De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar persoonlijk hoe het is om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit! 
  4. Rondleiding op het prachtige domein van Kasteel Vaalsbroek. Maak kennis met deze unieke locatie op het 3 landen-punt en laat u meeslepen door de rijke geschiedenis die hier leeft.
  5. Down South Events geeft tijdens de Tesla testritten drone-demonstraties voor de aanwezigen en biedt zelf ook Tesla-Rally's aan om met je bedrijf een werkelijk high-tech event voor je klanten en medewerkers te organiseren. 
Het afgelopen jaar hebben we meer dan 900 deelnemers ontvangen tijdens 40 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd. Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: Programma


11:30 – 12:00    Ontvangst met koffie, thee en ijswater en belegde broodjes

12:00 – 13:30    Sessie 1

We verdelen de aanwezigen in 3 groepen die afwisselend deel zullen nemen aan de verschillende thema's in de vorm van 3 sessies. Zo kan iedereen op een aangename en interactieve manier kennis maken met de vele onderwerpen van deze dag.

13:30 – 13:45    Pauze met Limburgse vlaai op de binnenplaats bij Tesla


13:45 – 15:15   Sessie 2


15:15 – 15:30    Pauze met Limburgse vlaai op de binnenplaats bij Tesla

15:30 – 17:00   Sessie 3
17:00 - 18:00 Netwerkborrel op het domein


Aarzel niet om uw vragen over dit onderwerp door te sturen naar emiel.jans@uptodatewebdesign.be of telefonisch contact op te nemen via +32 473 453 946

Dit event is volledig GRATIS en vrijblijvend voor alle deelnemers. De organisatie en de catering zijn dat uiteraard niet. Daarom hanteren we een no-show fee van 90 euro per deelnemer indien er niet tijdig afgemeld wordt. 


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak