De 5 "beste" reacties op de nieuwe iPhone 8 en iPhone X


Het is gebeurd. De anticlimax voor Apple fans is compleet. We hoeven er niet langer op te wachten. Afgelopen nacht werden de nieuwe iPhone 8, iPhone 8S en iPhone X gelanceerd. Helaas heeft Apple tijdens de langverwachte aankondiging van hun nieuwste toestellen niemand echt weten te verrassen.

Is het omdat hun vlaggenschip de iPhone X niet wilde ontgrendelen met hun 'nieuwe' gezichtsherkenning? Een functie die Android toestellen overigens al vele jaren aan boord hebben.Ook al ziet het scherm er nu wel heel goed uit, echt vernieuwend kan je het niet noemen. Zij zetten nu pas in op deze technologie omdat het nu pas de kwaliteit zou bieden die Apple verwacht. Schermen die grote concurrent Samsung overigens zelf voor Apple zal voorzien tot 2019.
En tot slot hun "augmented reality" feature waarbij je animatie-emoij's kan besturen met je gezicht dankzij gezichtsherkenning.Dit alles kan van jou zijn voor de bescheiden prijs van 1159 euro (65GB) of 1329 euro (256GB). Officieel de duurste smartphones ooit. "Wie geeft er nu zoveel geld aan iets wat eigenlijk amper iets nieuws te bieden heeft" hoor ik je denken? Ongetwijfeld vele miljoenen mensen in de loop van de komende dagen. Zo gaat het elke keer als Apple een nieuw toestel lanceert.

5 ludieke reacties over deze nieuwe stap in de toekomstHoe belangrijk is Google voor uw business?

Uitnodiging gratis lunchseminarie


Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Met onze aanpak ben je in één klik overal up-to-date en word je veel beter gezien en gevonden online.

24 nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u 24 tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen.

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar persoonlijk hoe het is om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
  Bekijk hier de reacties van onze deelnemersuit vorige events:   >> INSCHRIJVEN SEMINARIE

  Aanbevolen voor jou

  Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

  Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

  Maak een afspraak

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  Wat anderen over ons zeggen

  NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

  Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

  Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

  Ontdek Meer

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

  Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

  Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

  Maak een afspraak