Goede voornemen: Niet harder maar wel slimmer werken in 2018


Goede voornemens zijn doorgaans zoals politieke beloftes: veel hete lucht maar er wordt weinig van gebakken. Bij "goede voornemens" denken de meeste mensen dan ook automatisch aan meer sporten, gezonder eten, meer boeken lezen etc. Maar ook zakelijk kan je vandaag heel wat slimme stappen ondernemen om eenvoudig meer gedaan te krijgen in minder tijd.

We leven in een tijd waarin de ene technologische vooruitgang en innovatie de andere opvolgt. De meeste ondernemers hebben vandaag een smart-phone waardoor zij toegang hebben tot ontzettend veel kennis en handige apps. Artificiële intelligentie is het afgelopen jaar echt doorgebroken en zorgt er nu al voor om heel wat ondernemers massa's tijd besparen door heel wat dagelijkse activiteiten te automatiseren.

Wil je dagelijkse taken en herinneringen automatiseren? 
Wil je nooit meer iets vergeten of verliezen? 
Wil je altijd toegang hebben tot al je belangrijke informatie?

Dan zal je in deze 55 handige apps zeker een antwoord vinden op jouw vraag.

Wil je eenvoudig en betaalbaar je klanten en een groter publiek online bereiken? 
Wil je hoger komen in de zoekresultaten van Google?

Dan is een Smart-Site of een Smart-Blog de beste oplossing die je zoekt.

Wil je te weten komen hoe je deze tips zelf in de praktijk kan toepassen? 

Schrijf je dan in voor één van onze GRATIS Google-infosessies die we samen met Tesla organiseren.Uitzonderlijk zal er op 22/02 een avondseminarie plaatsvinden in de nieuwe Tesla Store van Hasselt (officiële opening 18 januari) waar u vanaf 18:00 welkom bent. 

Dit kan u verwachten tijdens onze events:


Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Een website alleen is niet meer genoeg om goed gezien en gevonden te worden online. Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Wij brengen een duidelijk verhaal waar u meteen mee aan de slag kan. Tot slot tonen wij hoe u met onze strategie dankzij een Smart-Site in één klik overal automatisch up-to-date bent en bereik je een veel groter publiek online.

Nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u een hele boel handige tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen. 

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar zelf hoe het voelt om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
  Het afgelopen jaar hebben we meer dan 1000 ondernemers ontvangen tijdens 65 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizoVKW & Tesla hebben georganiseerd.

  Momenteel staan er 38 inspiratiesessies gepland voor 2018 voor diverse ondernemersverenigingen en bedrijven. Zelf op zoek naar een interessante spreker voor je event of vereniging? Contacteer me om de mogelijkheden te bespreken.

  Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: 

  >> INSCHRIJVEN SEMINARIE<<

  We wensen  alvast een succesvol en UP-TO-DATE 2018 toe

  Aanbevolen voor jou

  Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

  Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

  Maak een afspraak

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  Wat anderen over ons zeggen

  NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

  Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

  Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

  Ontdek Meer

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

  Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

  Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

  Maak een afspraak