Dit zochten we dit jaar het vaakst volgens Google's Year in Search


Google Trends brengt aan het einde van ieder jaar een "Year in Search" rapport uit. In dit rapport zie je de populairste zoekresultaten van verschillende landen, per categorie en volgens belangrijkheid. Wij namen een kijkje en lijsten de belangrijkste resultaten voor je op.

Trending zoekopdrachten in 2018 

 • WK 2018
 • Facebook connectie / connexion
 • Match coupe du monde
 • Avicii
 • Verkiezingen 2018 / elections 2018
 • Tour de France 2018
 • Vlaanderen Kiest
 • WK-kalender
 • VRT NWS

Verkiezingen 

Ook de lokale verkiezingen hebben Google aan het werk gezet. Dat blijkt vooral uit zoekvragen die beginnen met ‘hoe’. Heel wat Belgen vroegen zich af hoe je elektronisch kon stemmen, en tot hoe laat dat precies kon. Theo Francken blijft de meest gezochte politicus in België. Maggie De Block en Charles Michel vervolledigen de top drie. 

Film en televisie

Dit jaar zochten we met z'n allen naar goede, nieuwe films. Opvallend is dat we vooral Amerikaanse films zoeken. Natuurlijk zoeken we wel naar Vlaamse films, maar die zijn niet terug te vinden in de top 10 van de meest gezochte films van 2018.

Top 5 meest gezochte films

 1. Black Panther
 2. Venom
 3. Bohemian Rhapsody
 4. Red Sparrow
 5. The Nun

Meest gezochte TV-series in België in 2018

 1. Temptation Island
 2. De Mol
 3. Dancing with the Stars
 4. Goedele On Top
 5. Gent West
Ben je benieuwd naar de resultaten in andere landen? Bekijk hier de volledige "Year in Search 2018" resultaten.

Google's Game Of The Year 

Ben jij op de hoogte van de gebeurtenissen van afgelopen jaar? Test je kennis of daag je vrienden uit met Google's Game Of The YearZelf helemaal UP-TO-DATE aan het nieuwe jaar beginnen? 


Schrijf je dan in voor een gratis lunchseminar in één van de Officenters. Tijdens deze lunchseminars maakt u kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die u zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met uw boodschap. We tonen wat de toekomst van het internet voor u in petto heeft en hoe u nu in kan zetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. Tot slot tonen we hoe u met een Smart-Site of een Smart-Blog al deze diensten en social media automatisch en eenvoudig aan het werk kan zetten voor u.

De topics van dit seminar: Google diensten, uw bedrijf online, uw concurrentie online, uw publiek online, de belangrijkste social media, de handigste apps, augmented & virtual reality en virtual assistants. Bent u toe aan een nieuwe website of zoekt u een manier om met uw bestaande website of webshop eenvoudig en betaalbaar een groot publiek online te bereiken? Dan zal u deze sessie ongetwijfeld interessant vinden. We mikken op een gevarieerde en interactieve groep, dus de plaatsen zijn beperkt!


Deze datums zijn beschikbaar:
 1. Donderdag 17/01  - Maastricht - Gelissendomein 8-10 
 2. Donderdag 24/01  - Hasselt - H. van Veldekesingel 
 3. Donderdag 31/01  - Turnhout - Rubensstraat 104 
 4. Dinsdag 05/02 - Leuven - Grauwmeer 1
 5. Donderdag 07/02 - Geel - Kleinhoefstraat 5
 6. Dinsdag 12/02 - Aartselaar - Antwerpsesteenweg 124
 7. Donderdag 14/02 - Vilvoorde - Luchthavenlaan 27


Lees hier de Google-reviews die we in het verleden kregen over onze seminars, dienstverlening en strategie. Klik op de afbeelding om ze allemaal te lezen:


Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak