De vrouw die blijft verrassen


Ik ben Séverine, advertentiespecialiste bij UP-TO-DATE Webdesign, een bedrijf met veelbelovende toekomstperspectieven. Mijn job in enkele woorden: boeiend, uitdagend en afwisselend.

Als je aan mijn familie en vrienden zou vragen om mij te omschrijven, dan zouden ze zeggen: ‘Séverine is een vrouw die blijft verrassen’. Benieuwd vanwaar dit komt en hoe ik bij UP-TO-DATE Webdesign ben beland? Lees dan zeker verder.

Wat wil ik nu eigenlijk?

Na mijn studies communicatiewetenschappen in 2011 was ik klaar om op zoek te gaan naar mijn allereerste job. Met een rugzak vol theoretische kennis en een mooi diploma wist ik echter nog steeds niet welke richting ik nu precies uit wou. Ik besloot om te solliciteren voor elke job waarvoor ik in aanmerking kwam. Ik was ervan overtuigd dat ik gaandeweg wel zou ontdekken waar mijn passie echt lag. Zo kwam ik bij Truvo terecht, waar ik als sales representative instond voor de verkoop van on-en offline advertenties en websites. Na hier een jaartje van geproefd te hebben was het tijd voor verandering, een nieuwe uitdaging. En wat voor één!
"Soms moet je gewoon springen."

Tijd voor een nieuw avontuur

Ik startte, zonder enige ervaring, frituur-broodjesbar ‘Yummies’ in Diest. Een gewaagde sprong in het diepe waar ik nog nooit spijt van heb gehad en met slechts één doel: mijn droom, een wereldreis maken, realiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Want na enkele jaren werd de zaak verkocht en kon ik mijn grote droom werkelijkheid laten worden. In 6 maanden tijd reisde ik van Mexico, USA en Canada naar Australië en Nieuw-Zeeland. Een geweldige ervaring die me voor de rest van mijn leven zal bijblijven en me mede gevormd heeft tot wie ik nu ben. 
"If you think adventure is dangerous try routine it's lethal."

Eindelijk gevonden wat ik wil

Now back to reality. Eenmaal terug in België ging ik vastberaden op zoek naar een job die perfect aansloot bij mijn studies. Na een intensieve zoektocht kwam ik bij HappyWebsites terecht. Ambitieus, enthousiast en enorm gedreven voelde ik na verloop van tijd echter dat ik meer wou. Ik wou sneller groeien, meer uitdagingen krijgen en mezelf meer kunnen verdiepen in de digitale toekomst. Eindelijk wist ik wat ik wel wou. Zo ben ik bij UP-TO-DATE WebDesign beland. Een bedrijf dat altijd een stapje voor is op de rest en waar ik de kans krijg om me verder te specialiseren. Als advertentiespecialiste zal ik met veel plezier instaan voor het voorbereiden van communicatieplannen en instellen van creatieve advertenties voor alle UP-TO-DATE klanten.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak