Waarom Google Foto's de ideale app is voor op vakantie


Ben jij verzot op vakantiefoto's, maar laat je ze nadien gewoon op je toestel staan? Of heb je na enkele dagen al zodanig veel foto's op je smartphone dat je dat ene mooie gebouw niet meer kunt fotograferen? Google Foto's biedt een oplossing voor al deze problemen en bovendien is het helemaal gratis!

Foto's delen  

Gebruikers kunnen gedeelde albums maken, waarbij ze hun vrienden of familie toevoegen. Iedereen kan foto's toevoegen, zodat alle herinneringen in één album zijn opgeslagen. Zo kan je voor je op vakantie vertrekt een album aanmaken en delen met je reisgenoten, zodat iedereen tijdens de vakantie zijn of haar foto's kan uploaden. Nadien krijg je dan een mooi overzicht per dag en - als je dat wilt - per gebruiker.

Automatische films en collages

Google Foto's selecteert foto's die bij elkaar horen en maakt er een collage of film van. Dit doet de app via artificiële intelligentie, hij scant alle foto's en selecteert degenen die op elkaar lijken. Zo creëert de app in no time mooie video's van je dagen en uitstappen op vakantie, zonder extra programma's en zonder dat je er tijd aan moet spenderen. Allemaal gratis.

Automatische gestileerde foto's 

Google Foto's maakt automatisch stileringen van de geüploade foto's. Google stuurt de gebruiker bij elke nieuwe stilering een melding. Zo heb je meteen scherpe en bewerkte foto's, handig!

Voeg eigen foto's toe aan locaties

Via de zoekfunctie van Google Foto's is het mogelijk om locaties, restaurants, gebouwen en steden te zoeken. Daarnaast kun je eigen foto's en video's toevoegen aan een locatie, zodat anderen die te zien krijgen als ze naar die locatie zoeken. Bijvoorbeeld: je bent op vakantie in Venetië, Italië, en maakte net een prachtige foto op het San Marco plein. Die foto laadt in Google Foto's en die foto kan je aan de locatie koppelen. Wanneer iemand anders de zoekfunctie 'San Marco, Venetië' ingeeft in Google Foto's krijgt die persoon jouw foto, samen met andere foto's die gekoppeld zijn aan de locatie, te zien.

Back-up 

Fotografeer jij alles wat op je pad komt? Dan heb je al vaak moeilijke keuzes moeten maken, want welke foto's verwijder je als je geen ruimte meer hebt op je smartphone? Dat is gelukkig verleden tijd, want Google Foto's is de gemakkelijkste manier om back-ups te maken van (vakantie)foto's. Zo heb jij altijd ruimte voor meer foto's én staan al je vakantiekiekjes veilig in Google Foto's.

Vertrek je binnenkort op vakantie? Waar wacht je nog op, download de app voor iOS en voor Android! Ook als je al terug bent van vakantie is de app handig om alle foto's in een gedeelde map te plaatsen. 

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak