Hermans zet spanning op het net met een Smart-Site


UP-TO-DATE WebDesign sloeg de handen in elkaar met Hermans uit Houthalen. Zaakvoerders en broers Marnik en Erwin Hermans, respectievelijk financieel-administratief directeur en technisch directeur, leiden het bedrijf met een coherente visie. “We zwemmen met trots en overtuiging tegen de stroom in.” 

Met hun vernieuwde Smart-Site houden ze hun klanten en hun netwerk eenvoudig op de hoogte van nieuwigheden binnen het bedrijf, hun referenties en openstaande vacatures.

Schermafbeelding 2021-09-12 om 12.53.42.pngSchermafbeelding 2021-09-13 om 08.48.56.pngSchermafbeelding 2021-09-12 om 12.54.09.pngSchermafbeelding 2021-09-12 om 12.54.37.pngSchermafbeelding 2021-09-13 om 08.49.12.png

Een familiebedrijf met een rijke geschiedenis

In oorsprong werd in de begin jaren '70 het familiebedrijf Hermans-Mullens opgericht door Dhr. Jos Hermans en Gerda Mullens. Hermans-Mullens nv werd in de volgende 30 jaar een begrip in de Limburgse ondernemerswereld. Er werden talloze grote en kleinere projecten gerealiseerd waaronder de eerste Grenslandhallen, verscheidene industriegebouwen, winkels, ziekenhuizen waaronder UZ-Gasthuisberg, schoolgebouwen, rusthuizen, sociale woonwijken, projecten in binnen en​​​​​​​-buitenland.


In 1998 richtte Marnik Hermans jr. de firma "Elektriciteitswerken Marnik Hermans bvba" op te Schoten (Ant.) waar hij de kleinere projecten in de regio ter harte nam en met regelmaat naar Limburg afzakte om als onderaannemer voor Hermans-Mullens nv werken uit te voeren.


Eind 2000 werd er door Hermans-Mullens nv beslist om de "elektriciteitswerken" als dusdanig, te koop te stellen teneinde de verkoop van verlichting en installatiemateriaal verder uit te breiden. Het was voor de gebroers Hermans Marnik en Erwin dan ook evident om de firma Hermans-Mullens nv over te nemen en het levenswerk van hun ouders verder te zetten.

Waarom een Smart-Site en geen traditionele site?

Om als bedrijf relevant te blijven moet je in dit online tijdperk communiceren en vooral: blijven communiceren. De middelen zijn er immers, ook al ben je er nog niet mee vertrouwd. Het lijkt vaak complex maar dat hoeft het niet te zijn. 

Compilatie getuigenissen | UP-TO-DATE Webdesign.

Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google diensten. Geen gedoe meer met hosting, onderhoudscontracten of beveiligingsupdates. Een Smart-Site blijft voor altijd up-to-date dankzij Google zelf. 

Bovendien beschikt de site over een geïntegreerde app "UP-TO-DATE My Business" waarmee eenvoudig en snel nieuwsberichten gedeeld worden via de site, die vervolgens automatisch gepubliceerd worden op alle social media kanalen en nieuwsbrieven. Zo blijven al je klanten en volgers altijd up-to-date met je nieuwe berichten zoals referenties, vacatures en blogs.


Klanten & volgers gemakkelijk up-to-date houden is altijd onze primaire doelstelling geweest. Klanten zijn je belangrijkste doelgroep, aangezien zij ook je ambassadeurs kunnen worden. Dat vertrouwen heb je dan al, maar je moet het contact warm houden en hen geïnformeerd houden over je bedrijf.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak