Introductie van Microsoft Copilot: de dagelijkse AI metgezel voor iedereen


We betreden nu een nieuw tijdperk van AI, dat fundamenteel verandert hoe gebruikers zich verhouden tot en profiteren van technologie. Met de convergentie van chatinterfaces en grote taalmodellen kunnen gebruikers nu in natuurlijke taal vragen naar wat ze willen, en is de technologie intelligent genoeg om te antwoorden, te creëren of actie te ondernemen. Bij Microsoft wordt dit gezien als het hebben van een copiloot die helpt bij het navigeren van elke taak. Er zijn AI-gedreven copiloten ingebouwd in de meest gebruikte en geliefde producten – zoals het efficiënter maken van programmeren met GitHub, het transformeren van productiviteit met Microsoft 365, het herdefiniëren van zoeken met Bing en Edge, en het leveren van contextuele waarde over apps en PC’s met Windows.

Vandaag wordt de volgende stap gezet om deze capaciteiten te unificeren in één ervaring, genaamd Microsoft Copilot, de dagelijkse AI metgezel voor iedereen. Copilot zal uniek de context en intelligentie van het web, werkgegevens en wat de gebruiker op dat moment op de PC doet, integreren om betere assistentie te bieden – met privacy en beveiliging als topprioriteit. Het belooft een simpele en naadloze ervaring te worden, beschikbaar in Windows 11, Microsoft 365, en in de webbrowser met Edge en Bing. Het zal functioneren als een app of verschijnen wanneer nodig met een rechtermuisklik. Er zullen in de toekomst voortdurend nieuwe mogelijkheden en connecties aan Copilot worden toegevoegd, in lijn met de visie om één ervaring te bieden die in het hele leven van de gebruiker integreert.

Copilot zal in zijn vroege vorm beginnen uit te rollen als onderdeel van de gratis update naar Windows 11, startend op 26 september — en in Bing, Edge, en Microsoft 365 Copilot deze herfst. Ook worden enkele opwindende nieuwe ervaringen en apparaten geïntroduceerd om de productiviteit te verhogen, creativiteit te stimuleren, en om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van mensen en bedrijven.

Met meer dan 150 nieuwe functies wordt de volgende Windows 11-update beschouwd als een van de meest ambitieuze, waarbij de kracht van Copilot en nieuwe AI-gedreven ervaringen naar apps zoals Paint, Photos, Clipchamp en meer worden gebracht.

Bing zal ondersteuning bieden voor het nieuwste DALL.E 3 model van OpenAI en meer gepersonaliseerde antwoorden leveren, gebaseerd op zoekgeschiedenis, een nieuwe AI-gedreven winkelervaring, en updates aan Bing Chat Enterprise, waardoor het nog mobieler en visueler wordt.

Microsoft 365 Copilot zal vanaf 1 november 2023 algemeen beschikbaar zijn voor zakelijke klanten, samen met Microsoft 365 Chat, een nieuwe AI-assistent die de manier van werken volledig zal transformeren.

 

Announcing Microsoft Copilot, your everyday AI companion - The Official Microsoft Blog

We are entering a new era of AI, one that is fundamentally changing how we relate to and benefit from technology. With the convergence of chat interfaces and large language models you can now ask for what you want in natural language and the technology is smart enough to answer, create it or take action....

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak