KickCity Genk: Plezier en Entertainment in één Smart-Site


Bent u op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor uw volgende teambuilding activiteit? Of misschien wilt u gewoon een plek waar u met vrienden of familie kunt genieten van leuke en uitdagende groepsactiviteiten? Zoek niet verder, want de website voor KickCity heeft het allemaal!

Geschikt voor zowel jong als oud, KickCity garandeert een onvergetelijke ervaring vol plezier!

Een blik op de activiteiten van KickCity

Vanuit het comfort van je eigen huis, kan je via de website van KickCity het bruisende aanbod aan activiteiten ontdekken. Variërend van moderne Virtual Reality games tot klassieke teamspellen zoals kleiduifschieten en menselijk tafelvoetbal.

Kies je voor de CUBE challenges? Ontdek dan samen met je team 20 verschillende avontuurlijke uitdagingen, waarbij skills, behendigheid en strategie nodig zijn om te kunnen winnen.

Voel je meer voor technologie? Betreed dan de virtuele wereld met de VR Game EVA of de spannende real-life game ervaring van de CUBE Challenges.


De Smart-Site van KickCity is niet alleen een platform voor entertainment en plezier. Het is een community voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring vol adrenaline, lachen en onvergetelijke momenten.

Boek jouw avontuur bij KickCity

Dus, ben je klaar voor de uitdaging? Bezoek dan vandaag nog de website van KickCity en boek jouw onvergetelijke dag vol actie en plezier. Ongeacht of je op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een verjaardagsfeest of een onvergetelijk dagje uit met vrienden, KickCity heeft het allemaal.

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak