DALL-E 3 maakt van Bing Chat een echte illustrator


Goed nieuws voor liefhebbers van AI-gebaseerde beeldgeneratie: Microsoft heeft aangekondigd dat OpenAI's nieuwste model, DALL-E 3, nu beschikbaar is voor alle Bing Chat en Bing Image Creator gebruikers. Na een initiële uitrol voor Bing Enterprise-gebruikers, is het nu toegankelijk voor iedereen.

DALL-E 3, de derde versie van OpenAI’s beeldgenererend model, belooft beter te begrijpen wat je wilt en kan zowel creatievere als fotorealistischere beelden creëren.

De integratie met Bing Chat en ChatGPT maakt het gebruik ervan nog eenvoudiger; je communiceert simpelweg met een chatbot om je afbeelding te perfectioneren.

Veiligheid staat voorop met DALL-E 3.

Het is ontworpen om geen afbeeldingen van publieke figuren te reproduceren en moet ook geen aanstootgevende of NSFW-afbeeldingen maken. Bing Image Creator voegt aan elke afbeelding watermerken toe om ze als AI-gegenereerd te markeren en heeft een eigen contentmoderatiesysteem.

Het lijkt erop dat Microsoft grotere plannen heeft voor DALL-E.

Ze werken bijvoorbeeld aan een AI-beeldcreatie tool voor de Paint-app, genaamd Paint Cocreator, die het DALL-E model rechtstreeks in Windows zal brengen.

Hoewel in theorie iedereen nu DALL-E 3 via Bing kan gebruiken, lijkt de populariteit voor enkele problemen te zorgen. De servers zijn overbelast geraakt door de enorme interesse, waardoor sommige gebruikers vertraging ervaren.Wanneer je uiteindelijk wel een afbeelding kunt maken, zal de tool je niet alleen het gevraagde beeld geven, maar ook suggesties doen voor verdere aanpassingen. Dit belooft een boeiende en creatieve samenwerking met de tool te worden!

 

Bing

La recherche intelligente de Bing facilite la recherche rapide et vous récompense.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak