Succesvolle lunch & learn sessie in Maastricht


Vandaag hebben we weer een inspirerende lunch & learn sessie mogen organiseren op ons kantoor in Maastricht. Tijdens deze interactieve bijeenkomst heeft Bert Jans waardevolle inzichten en praktische tips gedeeld over hoe ondernemingen hun digitale aanwezigheid kunnen verbeteren en optimaliseren.

De zaal was gevuld met enthousiaste deelnemers die de mogelijkheid kregen om te netwerken, te leren en vragen te stellen over de nieuwste trends in artificiële intelligentie. Het was fantastisch om zoveel betrokkenheid te zien en we willen alle aanwezigen bedanken voor hun inzet en interesse.We geloven sterk in de kracht van kennisdeling en de impact die het kan hebben op de groei van lokale bedrijven. Blijf ons volgen voor meer updates en toekomstige evenementen. Bent u er de volgende keer ook bij?

Heeft u de sessie gemist en wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij uw organisatie up-to-date kunnen houden? Neem gerust contact met ons op via info@uptodatewebdesign.be of bel ons op +32 11 870 835.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak