CMS


Content Management System(s)

CMS is absoluut onmisbaar geworden in een UP-TO-DATE WebDesign. Wilt u regelmatig uw content en website updaten met nieuws, acties, events, nieuwe producten, ... zonder technische kennis of hulp van uw webdesigner, dan is een gebruiksvriendelijke CMS noodzakelijk, liefst met een duidelijke handleiding en wanneer nodig telefonische bijstand.


Duidelijke taakverdeling content managers

Daarom is een UP-TO-DATE WebDesign opgesplitst in verschillende CMS-mogelijkheden per blog, site, shop, social media en web service.

"Content Marketing is a long term relationship. It's not a one night stand."- Ross Simmonds
Hierdoor kunnen er ook duidelijke afspraken gemaakt worden in de taakverdeling van de verschillende content managers, de webmaster en de webdesigner, m.a.w. wie doet wat, waarmee, wanneer en tegen welke kostprijs.

Responsive CMS design web servicesAlle web services en social media waar UP-TO-DATE WebDesign gebruik van maakt zijn zowel bereikbaar via PC en laptop als via smartphone en tablet.

Hierdoor kan u zowel bij u thuis, onderweg als op de zaak online communiceren met uw (nieuwe) klanten en rechtstreeks publiceren op uw blog en site.

Zo kan u bv. video's van uw smartphone of tablet met 1 klik publiceren op uw YouTube kanaal om ze vervolgens te 'delen' via uw blog, site, social media, ... en binnen een kwartiertje duizenden mensen tegelijkertijd bereiken.