Webdesign Sint-Truiden | Smart-Site in Google | Website maken

Webdesign Sint-Truiden
Smart-Site in Google

Ben je op zoek naar een up-to-date webdesign in Sint-Truiden? Kies dan nu voor een website 100% in GOOGLE.

website laten maken Sint-Truiden

Een gewone website laten maken is vandaag niet meer genoeg. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak hebben we een Google-strategie bedacht die je zal helpen om eenvoudig beter te scoren online en je klanten te helpen bereiken via social media. Geen gedoe en geen valse beloftes. Wij brengen een helder verhaal en begeleiden je van A tot Z. Ons verhaal

Nieuwe Smart-Sites & Smart-Blogs

+600 Smart-Sites & Smart-Blogs

Al meer dan 600 klanten verbeteren hun online vind- en zichtbaarheid dankzij een Smart-Site of Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign.  ​​​​​​​

+400 
Google Reviews

Met meer dan 400 Google Reviews behalen we een gemiddelde score van 4,8 op 5. Inderdaad, de klant heeft altijd gelijk, toch?

+1000 
Happy Users​​​​​​​

Al meer dan 1000 ‘happy users’ gebruiken hun Smart-Site of Smart-Blog om met één actie of klik promoties en evenementen te plaatsen op hun website, én als een ‘post’ op al hun sociale media en Google Mijn Bedrijf. Tja, makkelijker kan niet!

Meest gehoord: “Waarom doen al die anderen dat niet?”

Een website alleen is niet meer genoeg

Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om top-of-mind te blijven. Voor vele ondernemers gaat dit een stap te ver want het is tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om hier ook nog mee bezig te zijn. Daar hoef je je met onze Smart-Site geen zorgen meer over te maken. Je website laten maken in Google heeft veel meer voordelen dan een traditionele site kan bieden. Met onze app kan je eenvoudig nieuwsberichten delen op je site die ook automatisch doorgeplaatst worden op al je social media kanalen en geautomatiseerde nieuwsbrieven.

Makkelijker, veiliger & sneller kunnen we het niet meer maken

Klanten & volgers gemakkelijk up-to-date houden is belangrijker dan ooit. Klanten zijn je belangrijkste doelgroep aangezien je ze al eerder hebt kunnen overtuigen om iets te kopen. Klantentrouw zal je echter steeds opnieuw moeten blijven stimuleren.

Met een UP-TO-DATE Smart-Blog langs je website worden je blogberichten steeds via één aangeefluik automatisch gedeeld op je site (BEZOEKERS), op al je social media (VOLGERS) en automatisch per e-mail verstuurd (KLANTEN & ABONNEES). De verschijningsdata kunnen ook nog helemaal van tevoren gepland worden.

De UP-TO-DATE Smart-Site (incl. Smart-Blog) maken we 100% in Google waardoor je niet meer bang hoeft te zijn om gehackt te worden (login-code per sms), inclusief 15GB gratis hosting, extra veiligheidsupdates gebeuren volledig automatisch en alles blijft volledig in jouw eigendom (Google Account). Gedaan met om de zoveel jaren een nieuwe website te laten maken, een Smart-Site blijft voor altijd up-to-date.

Met de 360° UP-TO-DATE My Business app, die kan gebruikt worden op ieder toestel, is het nu ook mogelijk om à la Facebook op je site, blog, social media & e-mail te ‘posten’ en vervolgens de resultaten te meten. Kortom: foto of video, titel & tekst, label selecteren en KLIK! Iedereen bereikt. Altijd & overal.

Wil je te weten komen welke online communicatie het best bij jouw product & bedrijf past, naar welke doelgroepen, in welke regio, tegen welk budget, en of er uberhaupt wel voldoende wordt gezocht naar je aanbod? Vraag naar ons UP-TO-DATE Communicatieplan en wij komen met de gepaste antwoorden en de nodige vervolgacties. Wij garanderen altijd een interessant & leerrijk GRATIS 1ste GESPREK.

“Alles-in-één? 100% in Google? Dat is te mooi om waar te zijn”

“Je bent in goede handen” Meer dan 500 bedrijven hebben al een website laten maken en zijn up-to-date dankzij onze unieke Google-strategie. Bekijk hier een compilatie van +20 video getuigenissen van klanten uit diverse sectoren.​​​​

website laten maken Sint-Truiden

12 Voordelen van uw website te laten maken in Google

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld moeten bedrijven om de 2 à 3 jaren opnieuw een website laten maken. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden. Dit heeft heel wat nadelige gevolgen in je ranking in Google en kan vermeden worden met een Smart-Site.

Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk - namelijk het vullen als je een nieuwe website wilt laten maken - hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren. Bovendien verliest u zo nooit meer uw ranking in Google.

Klanten die op lange termijn met ons samenwerken, kiezen daar steeds opnieuw voor. We werken niet met lange termijn overeenkomsten, aangezien onze Smart-Sites voor altijd online blijven dankzij Google. Als je door ons je website laten maken of ontwerpen is het dan ook jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras en geen wurgcontracten met opzegtermijnen.

Wij bieden maandelijks een GRATIS opleiding aan voor al onze Smart-klanten. In deze opleiding leggen we de werking van ons systeem uit en krijg je tips en een handleiding, waarna je zelf aan de slag kunt. Je kunt dus zelf – kosteloos – nieuwe berichten of updates plaatsen, informatie op de Smart-Site of Smart-Blog aanpassen of verwijderen.

Wij werken met Google Blogger, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico's. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dankzij onze Smart-Sites, die 100% met Google diensten gemaakt worden, kan u gerust zijn dat Google zelf zorgt voor het up-to-date houden van hun diensten. Zo hoef je nooit meer opnieuw een website te laten maken en blijft je site meegroeien met je bedrijf online.

U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. Een internetverbinding is voldoende. Iedere computer, tablet of smartphone kan u dankzij uw Google account op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook. U kan updates doen via uw GSM of via zelfs per email.

Iedereen kan met een Smart-Site overweg, gebruiksvriendelijker bestaat het niet.

Door uw nieuws, blogs, vacatures of promoties op voorhand in te plannen bent u zeker dat u niets vergeet. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, .. Er zijn heel wat gebeurtenissen die u al ruim op voorhand in kan plannen.

Met een Smart-Site kan u vooruit werken op momenten dat u er tijd voor heeft, zodat u er tijdens die drukke periodes niet meer aan hoeft te denken. Uw website laten maken in Google heeft veel meer voordelen dan een traditionele website. Bekijk hier alle voordelen op een rij.

Om uw klanten online te bereiken moet u inzetten op de belangrijkste social media en nieuwsbrieven. Een Smart-Site deelt daarom automatisch nieuwe berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter & Google My Business.

Daarnaast maakt een professioneel mailingsysteem volledig automatisch een nieuwsbrief klaar, op basis van uw laatste updates, die dan vertrekt naar uw adressenbestand(en).

Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. Zo bereikt u een enorm publiek online met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.

Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de smart site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, ...

Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie. Een Smart-Site is altijd mobielvriendelijk, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. U hoeft er dus niet meer aan te denken om nog een aparte mobiele website te laten maken.

Bovendien beschikken al onze diensten over apps, zodat u met een smartphone altijd en overal aan uw bedrijf online kan werken.

Een Smart-Site wordt volledig met Google diensten gemaakt, waardoor u automatisch up-to-date bent & blijft met de laatste ontwikkelingen bij Google zelf. Zo hebt u altijd de beste kansen online.

Hou er ook rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is. Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren. Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows of CMD + SHIFT + N voor mac. Meer info hierover kan je hier terug vinden.

Google heeft de voorbije jaren veel updates gedaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog "slimme" trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij. De zoekmachine 'leest' werkelijk de inhoud van pagina's online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren.

Dit vormt een probleem voor veel webdesigners, aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. Als u kiest voor een Smart-Site, dan kiest u om uw website rechtstreeks in Google te laten maken, uitsluitend met de diensten van Google zelf, waardoor u steeds automatisch up-to-date blijft met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

Kan u opnieuw wat tips gebruiken over het gebruik van uw Smart-Site? Dan bent u van harte welkom op onze maandelijkse opleiding. Wij organiseren dit gratis voor al onze klanten en hun personeelsleden.

Een traditionele website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het up-to-date houden van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar uw contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie  via één klik gepubliceerd worden op uw social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail. Uw website laten maken in Google heeft veel meer voordelen dan een traditionele website. Bekijk hier alle voordelen op een rij.

Klanten aan het woord

Op zoek naar een sterke webdesigner? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking

Nog enkele artikels die je zeker interessant zal vinden

Up-To-Date Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​

Be smart! Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Ontdek Meer