Hoe plaats ik (of link ik naar) een gescand document, een PDF, een powerpoint en/of andere documenten op mijn blog?

Wanneer u een gescand document, een PDF, een powerpoint en/of andere documenten op uw blog wilt plaatsen, gelieve dan dit op te laden naar Google Drive waar het materiaal vervolgens openbaar wordt gepubliceerd op Google Drive en u een link ontvangt naar dit document die u dan vervolgens kan publiceren onderaan uw bericht met afbeelding. Op deze manier worden niet alleen alle bijlagen gecentraliseerd, maar zijn we ook zeker dat dit door Google steeds op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt en dat op alle mogelijke toestellen, zowel mobiel als op PC, zowel nu als in de toekomst.

Wilt u echter linken naar een andere website, of een fotoalbum op een andere website, of naar een YouTube-video, of een PDF uit de zoekresultaten ... dan kan u dat door in de tekst van het bericht eerst het woord(en) te selecteren (zwart aan te duiden) om dan vervolgens te klikken op "Link" bovenaan in de menubalk en er venster verschijnt waarin u het webadres waarnaar u wilt linken kan plakken.


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak