Maak kennis met de nieuwe inbox van Gmail

Inbox by Gmail, de officiële naam, is nu een aantal weken geleden gelanceerd. Nog niet iedereen heeft kunnen proeven van deze nieuwe intelligente benadering van e-mails mits dit enkel op uitnodiging kan geactiveerd worden. Maar dit belooft ook een nieuwe manier van e-mailing in te luiden daar automatisch een onderscheid zal gemaakt worden van de verschillende soorten e-mails. "We denken dat e-mail geweldig is, het is open, het is alomtegenwoordig, je kan het op elk toestel gebruiken. Maar de wereld is erg veranderd sinds het werd uitgevonden", zegt Alex Gawley, product director van Gmail en de nieuwe app. "Toen Gmail in 2004 werd gelanceerd, waren we nog drie jaar verwijderd van de eerste iPhone." Deze nieuwe app zal zelf in een social media jasje de belangrijkste inhoud en/of bijlages gaan presenteren waardoor de lezer in één oogopslag een vervolgactie gaat kunnen nemen. Wij van UP-TO-DATE WebDesign willen daarom benadrukken hoe belangrijk het voor uw online communicatie zal worden om de blogregels, zoals die staan omschreven in onze FAQ,  te blijven opvolgen (altijd met een foto en/of YouTube-video) om het succes van uw nieuwsbrieven per e-mail ook in dit nieuw concept tot zijn volle recht te laten komen.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak