Is Google+ de nieuwe GRATIS Gouden Gids?


Wie voor de intrede van het internet op zoek was naar een behanger, meubelzaak of loodgieter nam al snel een kijkje in de Gouden Gids. 20 Jaar later zoekt men alles (maar dan ook alles) via Google. Waar in 2005 nog +825.000 keer gezocht werd naar de Gouden Gids via Google, verwacht Google tegen oktober 2015 nog maar slechts 25.000 zoekopdrachten. (volgens Google Trends)


Via Google+, dat pas eind juni 2011 gelanceerd werd, is Google stilaan ook die rol aan het overnemen. Terwijl Google+ nog altijd bekeken wordt als social media en vergeleken wordt met Facebook, kan je dit beter vergelijken met een (zeer) uitgebreid Gouden Gids profiel, maar dan gratis ... en veel beter vindbaar in Google.



Bloggen als aangeefluik voor Google+

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Wij koppelen uw blog aan uw social media en een professionele e-mailingtool, zodat uw boodschap automatisch en gebruiksvriendelijk verspreid wordt over al uw kanalen op het internet.
Elk blogbericht wordt meteen geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes..

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,




Zaakvoerder | Google expert & Consultant
+UP-TO-DATE WebDesign 

Kloosterstraat 20, 3620 Lanaken (Belgium) EU
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 473 453 946
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com



KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
UPDATES | WEBDESIGN | GOOGLE | SOCIAL MEDIA | E-MAILING | SEO | CMS | REALISATIES | FAQ | OFFERTE

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak