Aan de slag! 4 dingen die u moet weten in 2016

Met de feestdagen en de vakanties achter ons, is het tijd om terug aan de slag te gaan. 2016 belooft een spannend jaar te worden waarin er heel wat te gebeuren staat. Met deze 4 topics bent u alvast UP-TO-DATE met de belangrijkste trends. Check onze nieuwsfeed of één van onze social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We gaan daar ook dieper in op onderstaande onderwerpen.

2016 wordt HET jaar waarin augmented reality en virtuele brillen gelanceerd worden

U zult het ongetwijfeld gehoord en gelezen hebben. Nadat Google bekend maakten dat zij begonnen met het ontwikkelen van Google Glass, werd de rest van de tech-wereld ook wakker. Facebook komt dit jaar met de Oculus Rift, Microsoft met de Hololens, Samsung met de Gear VR (die nu al beschikbaar is icm de S6) en ook Google is van plan om dit jaar toch een Google Glass aan ons voor te stellen.

The Internet of Things: Alles wordt nog mobieler


Tijdens de eerste internetgolf in de jaren negentig, werden 1 miljard computers verbonden met internet. Het decennia dat daarop volgde – de mobiele golf – verbond nog eens 2 miljard apparaten. De Internet of Things (waarbij toestellen steeds meer in staat zijn om met elkaar te communiceren via het internet) wordt gezien als de derde golf. In 2020 zullen er naar verwachting maar liefst 28 miljard ‘dingen‘ verbonden zijn aan het web, van horloges en auto’s tot stoplichten en machines.

Het komt er op neer dat uw informatie UP-TO-DATE moet zijn voor deze toestellen om er gebruik van te kunnen maken. Van GPS-systemen en VR-brillen, tot horloges en GSM's. Als u hier geen werk van maakt, zal u niet meer gevonden worden in Google en al helemaal niet meer gebruiksvriendelijk zijn voor uw klanten. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en analyse.

Bedrijven en overheden worden steeds socialer

We zeggen het al een hele tijd: Een website is niet meer genoeg om gezien en gevonden te worden. Bedrijven profileren zich steeds meer via sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Google+, Flipboard, etc. U zal het zelf ongetwijfeld ook al hebben gezien en gehoord bij uw concurrenten. Het is hoog tijd om mee op de trein te springen, voor u alleen achter blijft aan het station. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om UP-TO-DATE te zijn. Wij kunnen u helpen deze stap op een vlotte manier te zetten.

E-commerce blijft groeien

Tegen 2020 zullen er jaarlijks 5000 nieuwe webshops bijkomen in België. Dan zullen er meer online dan offline winkels zijn in ons land. Dat kunnen we verwachten als de cijfers zo blijven stijgen als het afgelopen jaar. Dat becijferde de belangengroep BeCommerce. Belgische consumenten kochten in het tweede kwartaal van 2015 voor 1,97 miljard euro online. Daarmee is de online markt verantwoordelijk voor 14% van de uitgaven, ofwel 1 op de 7 euro’s. Dagelijks komen er nu al 14 webshops bij in ons land. Check hier meer interessante cijfers.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak