4 redenen waarom u nu UP-TO-DATE moet zijn

Responsive WebDesign

U heeft het zelf ook al meegemaakt: U komt op een website terecht en u kan niets lezen zonder dat u eerst met uw vingers moet inzoomen en uitzoomen, met een hele hoop gepruts als gevolg. Dit wil zeggen dat die website niet responsive is. Met andere woorden: niet geschikt om te bekijken op mobiele toestellen. Heel irritant dus voor uw bezoekers, klanten en prospecten. U krijgt maar 1 kans op een eerste indruk. Is uw website vandaag nog steeds niet geschikt voor mobiele toestellen? Hoog tijd om daar werk van te maken. Google zal u bedanken in de zoekresultaten.

Wees sociaal

En dan hebben we het hier niet over een kop koffie met de buurman op een zondagochtend. Nee, het gaat hier over sociale media. Zorg dat de inhoud van uw website zo vlot mogelijk deelbaar is met alle belangrijkste sociale media. Op die manier kunnen uw lezers en klanten uw berichten delen met hun vrienden. Door de extra bezoekers zal uw website bovendien stijgen in de ranking van Google. "Hoeveel extra klanten zou ik hier nu mee kunnen bereiken" vraagt u zich af? Dat verschilt sterk per sector, maar het zijn er alleszins meer dan dat u vandaag bereikt door dit niet te doen.

Nieuwsbrieven

Deze nieuwsbrief zal door minstens 20% van de geadresseerden geopend worden. Hoe we dat nu al weten? Omdat dat altijd het geval is. We zitten doorgaans gemiddeld rond de 25% opens. Deze nieuwsbrief mailen we naar een lijst van ongeveer 10000 adressen, wat wil zeggen dat er minstens zo'n 2000 mensen aandachtig onze naam zien, en onze mailings lezen. En dat minstens 1 x per week. Het is met andere woorden heel belangrijk om op regelmatige basis een nieuwsbrief uit te sturen. Dit blijft de beste manier om uw doelgroep rechtstreeks te bereiken. Zorg er dus voor dat mensen zich kunnen inschrijven op uw nieuwsbrief, en stuur er dan ook regelmatig één uit.

Wees actueel

Als U op zoek bent naar een product of een dienst, bent u dan tevreden met oude informatie? Natuurlijk niet! U wilt samenwerken met iemand die op de hoogte is. Met een bedrijf wat weet waar het mee bezig is. En Google denkt er precies hetzelfde over. Aangezien de gevonden websites uw enige referentiepunt zijn om te weten of een bedrijf op de hoogte is van het laatste nieuws, is het heel belangrijk dat die websites regelmatig updates krijgen met nieuws en mededelingen. Als dat niet gebeurt, zal U onvermijdelijk gestraft worden in de ranking van de zoekresultaten.


En om het helemaal goed te doen is het ook belangrijk om op de belangrijkste sociale media aanwezig te zijn, en daar ook regelmatig iets te posten. Veel werk? Dat valt beter mee dan u denkt.

Maak kennis met het UP-TO-DATE WebConcept

Het principe is eenvoudig. U deelt op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier een update via uw website, die vervolgens volledig automatisch gepost wordt op al uw online kanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest etc. Gedaan met overal in te loggen en alles apart te beheren.

Bovendien wordt er automatisch een nieuwsbrief gemaakt op basis van uw bericht. De mail die u nu leest is een volledig geautomatiseerde nieuwsbrief, waar we geen extra inspanning voor moeten leveren.

U bereikt met andere woorden een grote en brede doelgroep online, terwijl u over de hele lijn automatisch UP-TO-DATE bent met uw website(s), belangrijkste sociale media en nieuwsbrieven. Men kan u overal volgen & u wordt op meerdere plaatsen gezien en gevonden in Google. U bent in 1 stap klaar voor deze snel veranderende digitale wereld. Bovendien helpen wij u ook met uw logo's, grafisch materiaal, e-commerce, bedenken van promoties en acties, communicatieplanning enz. Kijk even naar onderstaande referenties. 

Volg onze social media of voeg me toe op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in Google-land.

Enkele bedrijven die al volgens het UP-TO-DATE WebConcept werken:


http://www.sparwijchmaal.be/http://www.gervi-wellness-nieuws.be/

http://site.rainpharma.com/
http://shop.rainpharma.com/nl/
http://rainpharma.blogspot.be/


http://www.bodycentrum.be/
http://shop.bodycentrum.be/
http://bodycentrum.blogspot.be/

http://www.professioneelfinancieeladvies.be/
http://professioneelfinancieeladvies.blogspot.be/

http://www.nijsten.be/
http://nijstenverzekeringen.blogspot.be/http://www.verisol.be/
http://verisolbelgium.blogspot.be/


Kijk hier voor een overzicht van veel meer referenties. Vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten: emiel.jans@uptodatewebdesign.be of bel me op 0473453946. 


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak