De 7 grootste ergernissen rond webdesign(ers) die u kan vermijden met een smart site


Uit de ervaringen en feedback van onze klanten komen we heel wat te weten over onze sector. Helaas zijn hun ervaringen vaker negatief dan positief. Om dergelijke situaties zelf te herkennen (en vooral te vermijden) zetten we hier de 7 grootste ergernissen rond webdesign(ers) voor u op een rij.

1 Lange termijncontracten
Betalen voor "onderhoud" en "ondersteuning" op lange termijn zijn de meest genoemde ergernissen. Bovendien blijkt het vaak moeilijk om onder zo'n contract uit te komen. Dit is dan ook helemaal niet meer van deze tijd. Je moet jezelf steeds opnieuw bewijzen als online partner.

2 Vindbaarheid in Google
De website scoort slecht omdat die technisch niet goed in elkaar zit, niet regelmatig genoeg een update krijgt of omdat hij gewoon veel te oud is. Het gevolg is vaak dat men overstapt naar betalende advertenties en reclame, terwijl dat eigenlijk het probleem niet oplost.

3 Verborgen kosten
De initiële afgesproken prijs wordt vaak ruim overstegen. In de loop van de jaren na de afgesproken offerte, blijven de facturen nog binnen komen. Transparantie en duidelijke afspraken zijn helaas niet altijd vanzelfsprekend.

4 Begeleiding
De CMS-systemen zijn meestal te complex om zelf op een regelmatige basis te updaten. Vaak kan slechts 1 persoon de website beheren. Elke telefonische vraag resulteert in een factuur, waardoor de telefoon (te) vaak blijft liggen en de website verwaarloosd wordt.

5 Beschikbaarheid
Opmerkingen als "mijn webmaster werkt nu ergens anders" & "we krijgen steeds iemand anders aan de lijn" krijgen we regelmatig te horen. Dit zorgt uiteraard voor tijdverlies en uitstel van beslissingen die cruciaal zijn voor uw succes.

6 Maatwerk
Elke wijziging of extra functie kost een hele hoop tijd en geld om te realiseren. Globaal gezien zijn er een aantal sterke systemen die standaard enorm veel extra mogelijkheden bieden. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

7 Oude informatie online
Hier zijn vaak meerdere factoren de boosdoener. Voor elke handeling moet de webmaster gecontacteerd worden en dan duurt het nog een hele tijd voor die zover is om een wijziging uit te voeren. De technische kennis om een goede update te doen is niet aanwezig in het bedrijf zelf, of er is gewoon niet voldoende tijd om zich bezig te houden met online communicatie.

Heel vervelend allemaal! Maar dat hoeft het niet te zijn. Je kan dit vermijden door te kiezen voor een Smart Site in plaats van een website.

Een smart site is een mobiele gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via GSM en via email doen. Bovendien organiseren wij regelmatig opleidingen rond het gebruik van onze tool en staat er een handleiding online waar je altijd op terug kan vallen.


automatisch social media management


Wij lichten het belang van Google, social media, nieuwsbrieven en online communicatie toe in een gratis en vrijblijvende ontbijt seminarie in één van de Officenters. U kan ook persoonlijk een afspraak met me maken om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Artikels die u ook interessant zult vinden:


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak