Grote opkomst seminarie UP-TO-DATE WebDesign #Officenter #Hasselt


Emiel Jans en Ivan Jans van UP-TO-DATE WebDesign tonen aan hoe belangrijk Google is voor uw bedrijf en welke rol sociale media, e-mailmarketing en de juiste content spelen om eenvoudig te scoren online. We kijken wat Google voor ons in petto heeft voor 2016 en wat u moet weten om klaar te zijn voor de toekomst. Tot slot hebben we het gemak van een smart site aangetoond.

Een smart site is een mobiele gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via GSM en via email doen. Bovendien organiseren wij regelmatig opleidingen rond het gebruik van onze tool en staat er een handleiding online waar je altijd op terug kan vallen.Na het ontbijt van 08:00, startte de presentatie om 09:00 en nam de rest van de voormiddag in beslag, waarna iedereen de kans kreeg om vragen te stellen. Als er nog vragen zouden zijn, kan u mij altijd bereiken op 0473453946.Vond u onze presentatie interessant?

Bent u op zoek naar een nieuwe website of webshop? Wilt u uw sociale media en nieuwsbrieven eenvoudig en professioneel up-to-date houden? Vraag dan hier uw offerte aan.

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.