We wensen u een vrolijk Kerstfeest en een UP-TO-DATE nieuwjaar🎅🎄We wensen u een vrolijke Kerst en een UP-TO-DATE nieuwjaar toe! 🎄🎅


Weet u al wat 2018 voor ons in petto heeft? Google, social media, spraaktechnologie en zelfrijdende auto's. Deze thema's zijn geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier werken en zaken doen. 

Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met OfficenterGolfclub Maastricht en Tesla België & Tesla Nederland deze


GRATIS Google lunch- & avond seminars 


Uitzonderlijk zal er op 22/02 een avondseminarie plaatsvinden in de nieuwe Tesla Store van Hasselt (officiële opening 18 januari) waar u vanaf 18:00 welkom bent. 

Dit kan u verwachten tijdens onze events:


Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Een website alleen is niet meer genoeg om goed gezien en gevonden te worden online. Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Wij brengen een duidelijk verhaal waar u meteen mee aan de slag kan. Tot slot tonen wij hoe u met onze strategie dankzij een Smart-Site in één klik overal automatisch up-to-date bent en bereik je een veel groter publiek online.

Nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u een hele boel handige tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen. 

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar zelf hoe het voelt om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
  Het afgelopen jaar hebben we meer dan 1000 ondernemers ontvangen tijdens 65 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd.

  Momenteel staan er 38 inspiratiesessies gepland voor 2018 voor diverse ondernemersverenigingen en bedrijven. Zelf op zoek naar een interessante spreker voor je event of vereniging? Contacteer me om de mogelijkheden te bespreken.

  Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: 


  Aanbevolen voor jou

  Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

  Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

  Maak een afspraak

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  Wat anderen over ons zeggen

  NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

  Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

  Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

  Ontdek Meer

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

  Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

  Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

  Maak een afspraak