Nieuwe website? Kies een Smart-Site en bereik eenvoudig uw (nieuwe) klanten, volgers en bezoekers online.Goed gevonden worden in Google en goed gezien worden online zijn belangrijker dan ooit voor een moderne onderneming. Daarom voldoet een gewone website anno 2018 niet meer aan de verwachtingen van het internet. Aangezien de overgrote meerderheid van alle zoekopdrachten in België start bij Google is het zeer belangrijk om zo goed mogelijk op te vallen bij Google.

Bekijk hier de getuigenissen van onze klanten en een overzicht van meer dan 200 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening.

Ik leg het uit in deze video:Door al uw informatie online te verzamelen in 1 site verwacht u eigenlijk dat Google zijn best wel zal doen om bij u "langs te komen" om u beter te leren kennen. Deze denk- en werkwijze stamt nog af uit de beginjaren van Google. Wij hebben een bewezen Google-strategie die zowel op korte als lange termijn zijn vruchten blijft afwerpen en u hoger tilt in de zoekresultaten.

Belangrijkste troeven:
  • 1-malig investeren (de Smart-Site van Marino Keulen is ondertussen al 10 jaar)
  • geen onderhoudscontracten of maandelijkse kosten
  • eenvoudig zelf nieuwe berichten posten en aanpassen (kan zelfs via smart-phone)
  • goede begeleiding (maandelijks gratis opleidingen op onze kantoren)
  • automatisch nieuwe berichten posten op social media en nieuwsbrievenGoede zoekresultaten zijn natuurlijk maar een stuk van het verhaal. Succesvolle bedrijven zorgen er voor dat ze goed gezien worden door hun doelgroep en klanten. Zij profileren zich online door actief in te zetten op social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIN, Pinterest, Flipboard, Google+ en door regelmatig een nieuwsbrief te versturen in de vorm van een e-mailing. Alleen kost dat vaak te veel tijd, kennis en geld om hier op een correcte en professionele manier op in te zetten. Een Smart-Site of een Smart-Blog maakt het gemakkelijk om automatisch in te zetten op de belangrijkste Google-diensten, social media en nieuwsbrieven.

Bekijk hier de getuigenis van Kristel Peeters van adviesbureau SmartMoves over hun Smart-Site https://www.mobikehotel.club/Wat is een Smart-Site?


 Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google diensten en vervangt een bestaande (verouderde) website. U kan via een app op uw smart-phone nieuwe berichten plaatsen die dan met 1 druk op de knop automatisch gepost worden op al uw social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Enkele voorbeelden van Smart-Sites met geautomatiseerde social media en nieuwsbrieven:
Lees hier de 12 redenen waarom een Smart-Site de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Getuigenis Jacky Jackmaert van 4CPM en Team Jackmaert over zijn Smart-Site https://www.teamjackmaert.be/

Wat is een Smart-Blog?

Een Smart-Blog vervangt feitelijk de nieuwspagina van uw bestaande (moderne) website en zorgt er voor dat uw zoekresultaten rechtstreeks via Google-diensten verlopen. U kan via een app op uw smart-phone nieuwe berichten plaatsen die dan met 1 druk op de knop automatisch gepost worden op al uw social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. Klik hier voor meer info over de Smart-Blog.

Enkele voorbeelden van Smart-Blogs in combinatie met een bestaande website:

Klik hier voor een greep uit meer dan 250 klanten die reeds gebruik maken van onze Smart-Strategie.

Klik hier en vraag een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie


Getuigenis Bert Neyens van advocatenkantoor Paesen & Neyens over hun Smart-Site www.paesenneyens.be

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.