Gebruikt u nog Internet Explorer? Schakel dan dringend over!


We krijgen regelmatig nog telefoontjes van klanten die problemen hebben met Internet Explorer. Dat is ook voor een goede reden: Microsoft ondersteunt Internet Explorer al sinds 2016 niet meer. En toch maakt nog steeds 6.37% gebruik van dit verouderd en onveilig systeem. Statistieken tonen aan dat een ruime meerderheid van de Belgen ondertussen is overgeschakeld naar Google Chrome, Firefox of Safari. Opvallend is dat er nog minder mensen gebruikmaken van Edge, terwijl dat de opvolger is van Internet Explorer.Vogel voor de kat 

Via Internet Explorer bent u vatbaar voor hackers. Omdat de browser al jaren niet meer geüpdate wordt, zijn Internet Explorer gebruikers vaak een vogel voor de kat. En de meest recente datalekken bevestigen dit: enkele dagen geleden is er een beveiligingslek ontdekt waardoor hackers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke bestanden.


Microsoft waarschuwt ons 

Internet Explorer (IE) is al een tijdje afgeschreven door Microsoft en vervangen door de Edge-browser. Veel bedrijven blijven de oude surfplank echter als standaardbrowser gebruiken en dat is volgens Microsoft geen goede zaak. IE wordt immers niet langer uitgerust met nieuwe standaarden en zal in de toekomst steeds vaker moeite hebben met bepaalde websites.
Microsoft: 'Stop met Internet Explorer als browser te gebruiken'

Schakel vandaag nog over naar een veilige webbrowser!  

Download hier een moderne en veilige browser naar keuze:


Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.