VKW Limburg tilt online communicatie naar een hoger niveauHet Expertisecentrum Familiebedrijven van VKW Limburg lanceerde vorige week een compleet nieuwe Smart-Blog over familiebedrijven. Het doel van deze Smart-Blog is drieledig: de Smart-Blog bundelt kennis van experten, houdt bedrijven een spiegel voor en reikt een kompas aan over welke richting ze moeten inslaan.

Familiebedrijven krijgen duw in de rugVKW-Limburg bundelt de deskundigheid en visies van tal van experten en familiale ondernemers in artikels en korte filmpjes. VKW Limburg koos voor een Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign, waarmee de expertenartikels, interviews en getuigenissen automatisch gedeeld worden via social media en via de nieuwsbrief. Zo bereiken zij op een eenvoudige manier de juiste doelgroep online.

De inhoud van onze Smart-Blog, en in het bijzonder de ‘FamX’-vlogs, helpt familiebedrijven de juiste keuzes te maken in hun weg naar continuïteit,” legt directeur Koen Hendrix van het Expertisecentrum Familiebedrijven uit.

De Smart-Blog van VKW Familiebedrijven is te raadplegen met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en Google Glass.

Wat is een Smart-Blog? 


Een Smart-Blog, zoals die van het Expertisecentrum Familiebedrijven, is een ‘slimme’, gebruiksvriendelijke uitbreiding van je website, die hoog scoort in Google. Daarbovenop worden alle berichten automatisch doorgestuurd naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Zo bereik je eenvoudig een enorm grote doelgroep online.Ook het gebruiksgemak is een groot voordeel. Enerzijds kunt u met ons systeem heel eenvoudig berichten, inclusief foto’s en video’s, aanmaken, en anderzijds komt de boodschap via die blog-artikels bij het juiste publiek. Met een Smart-Blog kunt u zelfs geautomatiseerde digitale nieuwsbrieven versturen, en dat allemaal met één klik. 

Onze Smart-Blogs zijn responsive, wat wil zeggen dat u ze via alle mobiele- en draagbare toestellen (zoals smartwatches en digitale brillen) kunt gebruiken. Nog een voordeel is dat u, met een Smart-Blog of Smart-Site, gemakkelijk berichten kunt maken en publiceren met uw smartphone of via mail. Die worden na publicatie automatisch gedeeld via alle sociale media.


De belangrijkste troeven van een Smart-Blog

  • Bereikt eenvoudig een groot publiek online
  • Sterke zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone of email gedeeld worden
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar)
Bekijk hier meer dan 300 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverleningBekijk hier de getuigenissen van klanten uit 20 verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken.

Contacteer ons voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak