In het oog van Google met Emiel Jans | Limburg Leads 2019 | MECC Maastricht


Op woensdag 15 mei 2019 deelt Emiel Jans de belangrijkste tips en adviezen die nodig zijn om je doelgroep effectief online te bereiken. Van 18u tot 19u word je meegenomen in de wereld van Google, social media en digitale transformatie. 

Klanten online bereiken is een actueel thema waar veel ondernemers graag in vooruit willen. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk, technisch en tijdrovend verhaal. Bovendien verandert het online landschap zo snel dat het steeds moeilijker wordt om in te zetten op de juiste dingen die hun waarde nog lang zullen opbrengen. Met de komst van nieuwe technologieën zoals augmented en virtual reality staat de volgende uitdaging alweer om de hoek.

Hoe moet je hier als ondernemer mee omgaan? Tijdens deze infosessie maak je kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die jou zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met je boodschap.We tonen wat de toekomst van het internet voor jou in petto heeft en hoe je kunt inzetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. Emiel toont live hoe je zelf eenvoudig met 360° beelden in Google StreetView en YouTube aan de slag kunt om een blijvende indruk te maken bij jouw klanten. Tot slot toont hoe je je smartphone efficiënter kunt inzetten, waardoor je vele uren per maand kunt besparen door slim de aanwezige functies te benutten. 

Deze topics komen aan bod:
  • Google diensten 
  • Jouw bedrijf online 
  • Jouw concurrenten online 
  • Jouw publiek online 
  • De belangrijkste social media 
  • E-commerce 
  • Augmented & virtual reality 
  • De handigste apps 
  • Virtual assistants 
Kortom; een interessante en interactieve sessie vol praktische tips & tricks waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Kom zeker een kijkje nemen of bezoek onze stand LL114 op 15 of 16 mei tijdens Limburg Leads.


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak