Google Nieuws: verzamel nieuws uit je sectorZou je graag op de hoogte willen blijven van het belangrijkste nieuws uit je sector of het laatste nieuws van je concurrenten? Ben je soms op zoek naar extra inspiratie om zelf over te bloggen of te posten op social media? Dan is Google nieuws een handige tool die je daarbij kan helpen. 

Google Nieuws 

Introducing the new Google News

1. Download de app en log in via je Google account

2. Volg interessante bronnen 

Door enkele bronnen aan te duiden met een ster maak je een selectie van bronnen waarvan je het laatste nieuws wil ontvangen. Je kan dit altijd aanpassen en je krijgt ook voorstellen van Google onder 'Voorgesteld voor jou' en je kan browsen op categorie. 

3. Voorpaginanieuws

Onder 'Voorpaginanieuws' stelt Google automatisch een overzicht samen van artikelen uit diverse nieuwsbronnen die binnen je interessegebied vallen. Door onderwerpen aan te duiden zal Google Nieuws enkel gerelateerde artikelen toevoegen aan je nieuwspagina. Door 'Meer artikelkoppen' te kiezen krijg je een overzicht van de verschillende rubrieken met hun gerelateerde nieuwsberichten.4. Volg nieuwsupdates van interessante bedrijven of je concurrenten

Je kan naast het zoekveld op het pijltje de filter van je zoekopdracht instellen. Hier kan je een website instellen als nieuwsbron om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws. Heel handig dus om up-to-date te blijven met interessante bedrijven of je concurrenten.Vergeet niet om die site ook als bron op te slaan via het sterretje:Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak