Ben ik gehackt? En hoe kan je dit kan voorkomen in de toekomst?


Zakelijk of privé, gehackt worden is nooit leuk. Zelfs als je een beter wachtwoord gebruikt dan "wachtwoord" ben je nooit helemaal zeker van je zaak. Informatie zweeft altijd rond op het net en dus het is altijd mogelijk dat iemand ergens te weten zal komen wie jij bent en hoe die toegang krijgt tot jouw gegevens.


Met regelmaat van de klok duiken er berichten op over hackers die login-gegevens van sites te pakken krijgen en verkopen op het dark web. Gelukkig hebben een aantal slimme koppen ervoor gezorgd dat u in een aantal seconden kan checken of u bij de ongelukkigen hoort.

Hoe weet ik of mijn account gehackt werd?

Ga snel naar https://haveibeenpwned.com/ en geef je mailadressen in. Je krijgt meteen te zien welke sites gehackt werden en of jouw gegevens op het web te vinden zijn. Dit is zeker interessant voor mensen die hetzelfde wachtwoord meermaals gebruiken.

Indien dat het geval is kan je maar beter snel je wachtwoorden veranderen. Vermijd het risico op hackers door een (gratis) sms-verificatie aan te zetten. We tonen je hoe dat moet in dit artikel:


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak