Ontdek Microsoft 365 Copilot: Uw ultieme copiloot voor productiviteit


Microsoft heeft op donderdag aangekondigd dat het de volgende generatie AI naar zijn werkproductiviteitstools brengt met de lancering van Microsoft 365 Copilot. Deze revolutionaire tool combineert de kracht van grote taalmodellen (LLMs) met bedrijfsgegevens en Microsoft 365-apps om creativiteit te stimuleren, productiviteit te vergroten en vaardigheden te verbeteren. In dit blogbericht verkennen we de opwindende mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot en hoe het uw werkervaring zal veranderen.

Microsoft 365 Copilot in de praktijk

De kracht van Microsoft 365 Copilot komt tot uiting in de manier waarop het is geïntegreerd in de dagelijkse Microsoft 365-apps die u al gebruikt. Het verrijkt uw workflow en maakt het werk efficiënter en slimmer.

Microsoft 365 Copilot in Word

Copilot werkt zij aan zij met u in Word, waar het helpt bij het schrijven, bewerken, samenvatten en creëren van documenten. Met zijn ondersteuning naast u kunt u naadloos door het creatieve proces navigeren.

Microsoft 365 Copilot in PowerPoint

In PowerPoint vertaalt Copilot uw ideeën in prachtige presentaties met natuurlijke taalopdrachten. Het ontwerpen van uw presentatie wordt een eitje met deze creatieve copiloot.

Microsoft 365 Copilot in Excel

Met Copilot ontgrendelt u inzichten, identificeert u trends en creëert u professionele gegevensvisualisaties in een fractie van de tijd die u normaal nodig zou hebben.

Microsoft 365 Copilot in Outlook

In Outlook helpt Copilot bij het synthetiseren en beheren van uw inbox, waardoor u meer tijd overhoudt voor daadwerkelijke communicatie.

Microsoft 365 Copilot in Teams

Vergaderingen worden productiever dankzij Copilot, dat realtime samenvattingen en actiepunten in de context van het gesprek biedt.

Microsoft 365 Copilot in Power Platform

Voor ontwikkelaars van alle vaardigheidsniveaus versnelt en stroomlijnt Copilot de ontwikkeling met behulp van low-code tools in Power Apps en Power Virtual Agents.

Microsoft 365 Copilot & Business Chat

Business Chat werkt naadloos met Copilot en maakt gebruik van gegevens uit documenten, e-mails, agenda's, notities en contacten om chats samen te vatten, e-mails te schrijven en belangrijke data te vinden.

Privacy en beveiliging

Microsoft heeft Microsoft 365 Copilot gebouwd met sterke toewijding aan gegevensbeveiliging en privacy. Het voldoet aan AI-principes en de Responsible AI Standard, zonder klantinhoud of individuele prompts te gebruiken voor training.

Beschikbaarheid en toekomstige ontwikkelingen

Momenteel wordt Microsoft 365 Copilot getest bij geselecteerde commerciële klanten om feedback te verzamelen en de functionaliteit verder te verfijnen. Binnenkort zal de tool beschikbaar zijn voor alle Microsoft-productiviteitsapps, inclusief Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Microsoft Viva, Power Platform en meer. Prijzen en licenties worden binnenkort bekendgemaakt.

Met Microsoft 365 Copilot als uw ultieme copiloot, kunt u creatiever, productiever en meer samenwerkend zijn dan ooit tevoren. Het is tijd om het potentieel van AI te benutten en uw werkervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen rondom Microsoft 365 Copilot om als eerste te profiteren van deze krachtige tool voor werkproductiviteit.

 

Introducing Microsoft 365 Copilot | Your Copilot for Work

With Microsoft 365 Copilot, we are bringing the power of next-generation AI to work. Microsoft 365 Copilot isn’t just a better way of doing the same things. ...

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak