Wat is My AI op Snapchat?


Snapchat heeft een experimentele chatbot genaamd My AI geïntroduceerd, die beschikbaar is voor alle Snapchatters. My AI is ontworpen als een vriendelijke chatbot en fungeert als een persoonlijke sidekick voor iedereen die ermee chat. Of het nu gaat om het beantwoorden van een triviale vraag, het geven van cadeau-advies voor de verjaardag van je beste vriend(in), het plannen van een wandeltocht voor een lang weekend of het suggereren van het avondeten, My AI is er om te helpen en je te verbinden met de mensen en dingen die voor jou belangrijk zijn.

Geef My AI een bijnaam en vertel over jouw voorkeuren

Je kunt My AI een bijnaam geven en het vertellen over jouw voorkeuren en afkeuren. In deze vroege fase kan My AI echter nog verkeerde antwoorden geven, bevooroordeelde antwoorden geven of zelfs aangeven dat het niet zeker is van de antwoorden. Daarom moet je niet volledig vertrouwen op het advies van My AI. Als Snapchatters feedback willen geven, kunnen ze dit doen door lang op een antwoord van My AI te drukken en meer te delen over wat ze meer of minder willen zien, terwijl My AI blijft leren en trainen.

Transparantie bij content creatie met AI

Snapchat werkt samen met OpenAI om My AI naar Snapchatters te brengen, gebouwd met de nieuwste ChatGPT. Het bedrijf hecht veel belang aan transparantie als het gaat om AI-technologie die betrokken is bij content creatie. Als je content deelt die door My AI is gegenereerd, is het belangrijk om anderen te laten weten dat AI betrokken was bij jouw werk.

Opslag van interacties met My AI

Alle interacties met My AI worden opgeslagen totdat je ze verwijdert. Net als bij echte vrienden, leert My AI je beter kennen naarmate je meer interactie hebt. Hierdoor worden de antwoorden steeds relevanter en persoonlijker.

Wat je niet moet doen met My AI

Hoewel My AI een handige chatbot is, zijn er beperkingen aan het gebruik ervan. Het is niet de bedoeling om My AI te gebruiken voor politieke, seksuele, lasterlijke of misleidende content. Ook spam, malware, geweld, zelfbeschadiging of het promoten van mensenhandel is niet toegestaan. Houd je aan de Communityrichtlijnen van Snapchat en gebruik My AI op een verantwoordelijke manier.

In het kort

My AI op Snapchat is een spannende experimentele chatbot die als jouw persoonlijke sidekick fungeert. Het is gebouwd met de nieuwste ChatGPT van OpenAI en biedt een scala aan mogelijkheden om je te helpen en te verbinden met de dingen die belangrijk voor je zijn. Vergeet niet om feedback te geven om My AI te helpen verbeteren en houd je aan de richtlijnen voor verantwoord gebruik. Geniet van de nieuwe AI-ervaring op Snapchat en maak kennis met je persoonlijke copiloot voor allerlei taken en vragen!

 

How To Get My AI On Snapchat

Snapchat just release my Ai Chatbot on the Snapchat app. Let me quickly show you show to get it and how to use it.SnapChat My Ai is now free and open to eve...

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak