Microsoft breidt Bing uit met nieuwe AI-gestuurde functies


Microsoft heeft aangekondigd dat Bing, de zoekmachine van het bedrijf, een reeks nieuwe AI-gestuurde functies krijgt. Deze functies zijn ontworpen om Bing visueler en gepersonaliseerder te maken, en om gebruikers meer interactieve en beeldgerichte antwoorden te bieden. In dit blogbericht bespreken we de opkomst van Bing Chat, de uitbreiding van de Bing Image Creator en de implicaties van deze nieuwe functies voor de toekomst van Bing.

Bing Chat: Een op AI gebaseerde chatbot

Bing Chat, de op AI gebaseerde chatbot van Bing, heeft in korte tijd een enorme populariteit verworven. Sinds de lancering hebben meer dan 100 miljoen dagelijkse actieve gebruikers zich beziggehouden met meer dan een half miljard chats en meer dan 200 miljoen afbeeldingen gecreëerd. De chatbot wordt nu nog krachtiger en interactiever.

Beantwoorden van vragen in de context van afbeeldingen

Binnenkort zal Bing Chat in staat zijn om vragen te beantwoorden in de context van afbeeldingen. Dit betekent dat gebruikers gerichte en relevante informatie kunnen krijgen door simpelweg een afbeelding te delen en een vraag te stellen. Deze nieuwe functionaliteit maakt Bing Chat nog handiger en nuttiger voor gebruikers die visuele zoekopdrachten willen uitvoeren.

Grafieken en diagrammen genereren

Een andere spannende ontwikkeling is dat Bing Chat binnenkort grafieken en diagrammen kan genereren op basis van de juiste prompts en data. Dit zal gebruikers helpen om complexe informatie visueel te begrijpen en te presenteren. Het toevoegen van deze functie zorgt ervoor dat Bing Chat meer veelzijdige en informatieve antwoorden kan geven.

Uitbreiding van de Bing Image Creator

Microsoft's Bing Image Creator, een tool waarmee afbeeldingen kunnen worden gegenereerd op basis van tekst, wordt ook uitgebreid met meer dan 100 talen. Dit zal de bruikbaarheid en toegankelijkheid van de tool vergroten, waardoor meer mensen over de hele wereld deze innovatieve functie kunnen gebruiken.

Bing evolueert naar een volledig productiviteitsplatform

De toevoeging van AI-gestuurde functies en integratie met externe plug-ins markeert een belangrijke stap voor Bing in de richting van een volledig productiviteitsplatform. Met de mogelijkheid om chatgeschiedenis te bewaren, te exporteren en te delen, en externe plug-ins te integreren, wordt Bing een waardevol hulpmiddel voor dagelijks gebruik.

Visuele antwoorden en personalisatie

De toekomst van Bing wordt gekenmerkt door meer visuele antwoorden en personalisatie. Deze nieuwe mogelijkheden, mogelijk gemaakt door AI, stellen Bing in staat om beter aan de behoeften van individuele gebruikers te voldoen en een rijkere en meer geïntegreerde zoekervaring te bieden.

Conclusie

Met de introductie van nieuwe AI-gestuurde functies, zoals Bing Chat en de uitbreiding van de Bing Image Creator, positioneert Microsoft Bing zich als een krachtige en veelzijdige zoekmachine. De focus op visuele antwoorden en personalisatie belooft een boeiende toekomst voor Bing en biedt gebruikers een nog rijkere en intuïtievere zoekervaring. We kijken ernaar uit om te zien hoe deze nieuwe functies worden ontvangen door de gebruikers en hoe Bing zich zal blijven ontwikkelen in de steeds veranderende wereld van zoekmachines.

 

Une explosion de couleurs saisissante

Bing permet de transformer les informations en actions, afin de consacrer moins de temps à la recherche et plus de temps à l’action.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak