Herintroductie Augmented Reality met de vernieuwde Ray-Ban | Meta Smart Glasses


Gisteren werd er op Meta Connect, in samenwerking met EssilorLuxottica, een spannende aankondiging gedaan: de introductie van de nieuwe generatie Ray-Ban Meta slimme brillen. Dit geavanceerde model is vanaf de basis opnieuw ontworpen en heeft verbeteringen en vernieuwingen die nog nooit eerder in een slimme bril zijn gezien.

Innovatie en Verbetering

Deze slimme brillen, vanaf $299 USD, zijn nu te bestellen en vanaf 17 oktober zowel online als in winkels verkrijgbaar. Deze brillen stellen de drager in staat om elk moment vast te leggen en te delen, zonder de beperkingen van een handcamera, waardoor men volledig in het moment kan leven.

Design en Gebruiksgemak

De nieuwe generatie brillen is opnieuw ontworpen met feedback vanuit de community, met verbeteringen in media kwaliteit, comfort, en handsfree gemak. Nieuwe functies zijn onder andere verbeterd audio, een ultrabrede 12 MP camera en handsfree livestreaming.

Technologische Voordelen

Met de Qualcomm Snapdragon AR1 Gen1 Platform kunnen de brillen sneller en met hogere kwaliteit foto's en video's verwerken. De brillen worden geleverd met een vernieuwde, stijlvolle oplaadcase die tot acht extra ladingen biedt.

Stijl en Personalisatie

De Ray-Ban Meta slimme brillen zijn beschikbaar in het tijdloze Wayfarer model en een nieuw Headliner design, met verschillende kleuren en meer dan 150 aangepaste frame- en lenscombinaties, zodat men de bril geheel eigen kan maken. Ook zijn ze compatibel met prescription-lenzen.

Comfort en Controle

De brillen zijn lichter en comfortabeler gemaakt, met een slanker profiel in elke richting. Ze zijn nu waterbestendig (IPX4) en hebben een verbeterde touchpad en interactie earcons voor snellere en betrouwbaardere commando's.

Handsfree Livestreaming en Meta AI

Men kan nu vanuit de bril livestreamen naar Facebook of Instagram, en heeft de mogelijkheid om in realtime opmerkingen te zien of te horen. Daarnaast is Meta AI geïntegreerd voor een handsfree, onderweg ervaring, waarmee men creativiteit kan ontketenen, informatie kan krijgen, en functies kan bedienen met stemcommando’s.

Beschikbaarheid

Voor meer details, bezoek de Meta Quest blog en pre-order de Ray-Ban Meta Smart Glasses nu op meta.com of ray-ban.com. De brillen zullen in 15 landen beschikbaar zijn, inclusief de VS, Canada, Australië, en door heel Europa.

Dit nieuwe product belooft een doorbraak te zijn in de wereld van slimme brillen, en zal gebruikers de mogelijkheid bieden om de wereld op een nieuwe, innovatieve manier te zien.

 

Introducing the New Ray-Ban | Meta Smart Glasses | Meta

In partnership with EssilorLuxottica, we’re launching a new generation of Ray-Ban Meta smart glasses, available for pre-order now.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak