Chillen met stijl: De nieuwe Smart-Site van De IJsboetiek


Bent u, net zoals wij, ook gek op ijs? Als dat zo is, hebben wij iets speciaals voor u in petto. Maak kennis met de nieuwe website voor De IJsboetiek en laat u verleiden door de vele smaken die hun ambachtelijk ijs te bieden heeft.

36SvNwjY.jpegIMG_0239-1689075903358.jpegIMG_0343-1689075981744.jpegIMG_0225-1689075921671.jpegIMG_0215-1689076188788.jpegIMG_0259-1689076296032.jpeg

Over De IJsboetiek

Al sinds 1990 is De IJsboetiek een begrip in Hasselt. Wat begon op het domein Bovy, groeide uit tot een ware ijsbeleving in Tuilt. Met meer dan 30 jaar ervaring en een onverminderde passie voor ambachtelijk roomijs, pannenkoeken en andere lekkernijen, is De IJsboetiek een echt familiebedrijf.

En het goede nieuws? Via de Smart-Site voor De IJsboetiek kunt u nu ook thuis van onze lekkernijen genieten!


Assortiment van De IJsboetiek

Bij De IJsboetiek draait alles om smaak. Hun roomijs wordt dagelijks vers bereid met verse geitenmelk. Het assortiment is ruim en gevarieerd. Naast klassiek roomijs, kunt u ook bij hen terecht voor ijsdesserts en ijstaarten. De huisbereide pannenkoeken en boekweitkoeken zijn de kers op de taart.

De IJsboetiek is ook de trotse winnaar van de titel "Lekkerste IJs van Limburg".


Geniet thuis van De IJsboetiek

Hoe kunt u nu precies genieten van heerlijk ijs en andere lekkernijen? Heel eenvoudig. Via de website voor De IJsboetiek kunt u heel makkelijk een bestelling plaatsen. Daarnaast kunt u ook hun retro ijskar huren om uw feestje compleet te maken. Hoe cool is dat?

Samenwerking met UP-TO-DATE WebDesign

De Smart-Site werd gebouwd door UP-TO-DATE WebDesign. Dankzij hun expertise hebben zij een professionele en gebruiksvriendelijke website kunnen lanceren. De nieuwe site reflecteert perfect de sfeer en de kwaliteit van De IJsboetiek. B

Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om hen te contacteren via info@deijsboetiek.be of bel ons op +32 (0)486 91 22 63. Zij helpen u graag verder!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak