Niet alleen in de zaal een sterk team: Futsal Team Houthalen scoort online met Smart-Site


Futsal Team Houthalen is een zaalvoetbalvereniging gevestigd in Houthalen-Helchteren, België.  Bij Futsal Team Houthalen gaat het niet alleen om het spel, maar ook om de uitgebreide aandacht voor futsaltechnische en sociale waarden.

Futsal Team Houthalen streeft er naar om zoveel mogelijk spelers uit de regio de kans te bieden om aan sport te doen. Bij het team is iedereen die graag in de zaal voetbalt welkom en wordt de kans geboden om zich verder te ontwikkelen.

De nieuwe Smart-Site voor Futsal Team Houthalen biedt een frisse blik op de club. Het is een multimediaal platform, waar fans en leden alles kunnen vinden wat ze willen weten over het team, de spelers, aankomende wedstrijden, nieuwsupdates en nog veel meer.


Bovendien biedt Futsal Team Houthalen ook informatie over hun verschillende teams, waaronder het Eerste Team, U21, Dames, Tweede Ploeg, en Jeugd. Ook kunt u op de site informatie vinden over sponsormogelijkhede, en nog veel meer.

De samenwerking met UP-TO-DATE WebDesign

De samenwerking tussen Futsal Team Houthalen en UP-TO-DATE WebDesign heeft geresulteerd in een smart-site die niet alleen de club tot leven brengt, maar ook een gemakkelijk te navigeren en informatieve portal voor de bezoekers biedt. De smart-site functionaliteiten van UP-TO-DATE WebDesign maakt het voor de club eenvoudig om hun website bij te houden en inhoud te delen.

Naast de smart-site heeft UP-TO-DATE WebDesign ook de UP-TO-DATE My Business app geleverd aan Futsal Team Houthalen. Met deze app kan de club eenvoudig blogberichten, vacatures, evenementen en nog veel meer bijhouden en delen op al hun sociale mediakanalen. De berichten worden zelfs automatisch via geautomatiseerde nieuwsbrieven verzonden naar hun adressenbestanden.


 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak