Tim Torfs en UP-TO-DATE WebDesign bundelen krachten: een Smart-Site die inspireert en informeert


Het is met trots dat we de nieuwe website voor Tim Torfs presenteren. Dit paradepaardje hebben we met ons team van UP-TO-DATE WebDesign speciaal ontworpen en gebouwd voor Instituut Tim Torfs. Maar waarom is de website zo bijzonder?

Timtorfs.be | Meer dan een visitekaartje

De nieuwe website voor Tim Torfs draait om de klant. Het is een plaats waar de klant zich welkom en geïnformeerd voelt, waar hij of zij kan surfen door een aanbod aan gezondheids- en wellnessdiensten en waar ze gemakkelijk contact kunnen opnemen. Van tips voor een gezond leven en heerlijke recepten, tot de nieuwste wellness behandelingen en privé-sauna-opties, het is allemaal te vinden op deze nieuwe site.

Bovendien hebben we een professionele fotoshoot gedaan, zodat we de site een persoonlijke touch konden geven. Dit geeft de klant een gevoel van vertrouwen en laat ze zien dat Tim Torfs een bedrijf is dat zorg draagt voor haar klanten.


Een gezonder leven met Tim Torfs

De nieuwe website voor Tim Torfs is meer dan alleen een plek om informatie in te winnen. Het is een interactief platform waar klanten kunnen communiceren met Tim Torfs, vragen kunnen stellen en advies kunnen krijgen om hun leven te veranderen. Weet je niet zeker of je wilt stoppen met roken door middel van een laserbehandeling? Of misschien ben je nieuwsgierig naar de 'Male Plus', een populair natuurlijk mannensupplement van Maca en Siberische ginseng? Deze website is de plek om al je vragen op een eenvoudige en begrijpelijke manier beantwoord te krijgen.

Vooruitstrevende Technologie en Onze Smart-Site

De nieuwe website voor Tim Torfs is niet alleen klantgericht, maar ook technologisch geavanceerd. Onze Smart-Site is gebouwd met behulp van de UP-TO-DATE My Business-app. Deze app maakt gebruik van geïntegreerde artificiële intelligentie om automatisch blogberichten te schrijven, social media posts te creëren en nieuwsbrieven te schrijven. Dit zorgt voor een continue stroom van nieuwe content, zonder dat dit een lang en ingewikkeld proces is.


Informatief, To-the-Point en Professioneel

Bij UP-TO-DATE WebDesign streven we ernaar om informatief, direct en professioneel te zijn. We willen onze klanten niet overladen met onnodige informatie, maar hen juist voorzien van de ondersteuning die ze nodig hebben. Dat is de reden waarom we de nieuwe website voor Tim Torfs hebben gecreëerd: om een plek te bieden waar mensen zich gesteund en gehoord voelen, op een professionele en doelgerichte manier.

De nieuwe website voor Tim Torfs toont de passie en het vakmanschap van Tim Torfs en zijn team aan. Het vormt de perfecte combinatie van informatieve inhoud, prachtig beeldmateriaal en state-of-the-art technologie. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit project en we kijken ernaar uit om te zien hoe de website zal evolueren!

Wil je meer weten? Bezoek dan de nieuwe website voor Tim Torfs en laat je inspireren!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak