Veilig en vlot op de digitale snelweg met de nieuwe Smart-Site van Abeco


Het is altijd een moment van trots wanneer we een nieuw project mogen presenteren. Deze keer is het de eer aan onze klant Abeco. We hebben een gloednieuwe Smart-Site gebouwd voor deze specialist in bedrijfswageninrichting. 

Wie is Abeco?

Abeco is dé specialist in bedrijfswageninrichting. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Abeco oplossingen op maat voor elk beroep en elke sector. Ze streven naar efficiënte en veilige bedrijfswageninrichtingen die de productiviteit en professionaliteit van hun klanten verbeteren.

4GYGxT-B.jpegphotos-1659431760766.jpegphotos-1659432168417.jpegunnamed.jpeg

Waarom koos Abeco voor een Smart-Site?

Een Smart-Site heeft heel wat voordelen. Het is een eenmalige investering, die altijd up-to-date en optimaal beveiligd is dankzij Google diensten. De klant krijgt volledige controle over de site met een gebruiksvriendelijke "What You See Is What You Get" interface.


De meerwaarde van de nieuwe Abeco Smart-Site

De nieuwe Abeco Smart-Site biedt veel meerwaarde voor de bezoekers. Het is niet alleen de go-to plek voor informatie over hun producten en diensten, maar ook een vlot toegankelijk platform waar klanten eenvoudig contact kunnen opnemen, hun vragen kunnen stellen of een afspraak kunnen maken. Bovendien zorgt de strakke en professionele vormgeving ervoor dat de site een uitstekende eerste indruk maakt.


Efficiëntie dankzij UP-TO-DATE My Business App

Naast de nieuwe Smart-Site, maakt Abeco ook gebruik van onze UP-TO-DATE My Business App. Deze app, met geïntegreerde AI, stelt Abeco in staat om automatisch blogberichten, vacatures, events en meer te genereren. Deze inhoud wordt niet alleen automatisch gepost op hun Smart-Site, maar ook op hun social media kanalen en via nieuwsbrieven naar hun adressenbestand gestuurd.

Deze automatisering levert Abeco een aanzienlijke tijdsbesparing op en zorgt ervoor dat hun communicatie altijd consistent blijft.

Een professionele toets van UP-TO-DATE Fotografie

Om de nieuwe Smart-Site van Abeco die extra professionele toets te geven, hebben we ook een professionele fotoshoot gedaan voor de klant.

Zo wordt niet alleen hun professionaliteit benadrukt, maar wordt ook een persoonlijkere band geschept met de websitebezoekers. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden!


Bent u ook geïnteresseerd in een Smart-Site of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak