Google Maps lanceert baanbrekende AI-functies


Google Maps heeft onlangs enkele baanbrekende AI-functies geïntroduceerd die de manier waarop we reizen en navigeren revolutioneren. Een van de meest opmerkelijke toevoegingen is de 'Immersive View'. Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om locaties in 3D te verkennen, waardoor ze een realistische en gedetailleerde ervaring van hun bestemmingen krijgen.

Gepersonaliseerde AI-gestuurde zoekopdrachten

De integratie van geavanceerde AI-technologie heeft ook geleid tot een meer gepersonaliseerde zoekervaring in Google Maps. Gebruikers krijgen nu op maat gemaakte zoekresultaten die zijn afgestemd op hun voorkeuren en eerdere zoekgeschiedenis. Dit maakt het vinden van plaatsen zoals restaurants, bezienswaardigheden en winkels sneller en intuïtiever.

Slimmere navigatie

Google Maps gaat verder dan alleen het aanbieden van routebeschrijvingen; de app biedt nu intelligentere navigatie. Dit omvat real-time verkeersupdates, alternatieve routes om files te vermijden, en suggesties voor de beste reistijden. Deze slimmere navigatiefuncties helpen gebruikers efficiënter en met minder stress te reizen.

Uitgebreide informatie over oplaadpunten voor elektrische voertuigen

Een andere belangrijke update is de uitgebreide informatie over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Gebruikers van elektrische auto's kunnen nu gemakkelijk toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over oplaadstations, inclusief beschikbaarheid, laadsnelheid, en compatibiliteit met hun voertuig. Dit maakt het plannen van reizen met elektrische voertuigen veel eenvoudiger en betrouwbaarder.

Integratie van Lens in Maps voor Augmented Reality Inzichten

Tot slot heeft Google Maps ook de Lens-technologie geïntegreerd in de app. Dit biedt een augmented reality-ervaring waarbij gebruikers hun camera kunnen gebruiken om direct informatie over hun omgeving te krijgen. Of het nu gaat om het identificeren van gebouwen, het vinden van de ingang van een metrostation, of het lezen van recensies van een nabijgelegen restaurant, deze functie verrijkt de reiservaring aanzienlijk.

Conclusie: Een nieuwe dimensie in reizen en navigatie

De innovatieve inzet van AI in Google Maps verrijkt de manier waarop we reisplanning en verkenning benaderen. Met deze updates zet Google een stap voorwaarts in het bieden van een meer gedetailleerde, intuïtieve en gepersonaliseerde navigatie-ervaring voor haar gebruikers.

 

Google Maps is AI Now!

Google Maps introduces groundbreaking AI features including Immersive View for 3D exploration, personalized AI-powered search, smarter navigation, comprehens...

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak