+50 Illustraties om een gelukkige Valentijnsdag te wensen met Ai


Valentijnsdag, de dag van de liefde, krijgt dit jaar een innovatieve twist met de lancering van een uniek boek: "+50 illustrations to wish a Happy Valentine with Ai". Dit baanbrekende werk combineert de warmte van romantische gebaren met de grensverleggende mogelijkheden van kunstmatige intelligentie, en biedt een frisse kijk op hoe we onze gevoelens uitdrukken.

Een nieuwe grens in creatieve expressie

In "+50 illustrations to wish a Happy Valentine with Ai" worden de lezers meegenomen op een reis door de wereld van Ai-gegenereerde kunst. Elk van de meer dan vijftig illustraties is zorgvuldig ontworpen met behulp van geavanceerde Ai-technologieën, met als doel de essentie van liefde en vriendschap vast te leggen. Deze illustraties variëren van speels en licht tot diepgaand en emotioneel, waardoor er voor iedereen wel iets bijzonders te vinden is.

Achter de schermen: de magie van Ai

Wat maakt dit boek echt uniek, is de inkijk in het creatieve proces achter elke illustratie. Lezers krijgen de kans om te ontdekken hoe AI kan worden ingezet om kunst te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook diepe emotionele resonantie heeft. Het boek onthult de technieken en inspiratiebronnen achter de illustraties, en toont aan hoe de symbiose tussen mens en machine nieuwe vormen van artistieke expressie mogelijk maakt.

Waarom gratis?

We geloven in de kracht van delen en het toegankelijk maken van kunst voor iedereen. Door dit boek gratis aan te bieden, hopen we mensen over de hele wereld te inspireren en hen deel te laten uitmaken van deze unieke ervaring waar kunst en technologie samenkomen.

 

+50 illustrations to wish a Happy Valentine with AI.pdf

Download GRATIS ons boek & prompts en maak je eigen unieke afbeeldingen met ChatGPT, Bing Image Creator and UP-TO-DATE My Business.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak